2019. május 10., péntek

Hyundai ix35 1 7 crdi teszt

Az ix, bármennyire is fáj, nem terepjáró, pláne, ha fronthajtásos. Magasra feltupírozták, és ettől jó tágas lett. Pont emiatt mondoez valójában egy utazóautó, főleg az -es dízelmotorral. Persze, pár illúzióm elillant, amikor végiggondoltam az anyagiakat.


GDI Style 5dr 2WD Estate: 11. A kompakt szabadidő-autót a legkisebb dízelmotorral vezettük, amellyel egy nagy baj van, a felára a benzineshez képest. This feature is not available right now. Please try again later.


As with anything, there are Good Things and Bad Things. With a fuel consumption of 5. Az literes dízelmotor tanúbizonyságot tett arról, hogy a hétköznapi használat igényeit képes maradéktalanul kielégíteni, s emellett a nagyon alacsony fogyasztási adatok is megfelelnek a valóságnak. Dokonce si troufnu tvrdit, že vůbec tím nejžádanějším. Já už jsem s ním velmi dlouho nejezdil, a tak mě zajímalo, proč je vlastně tak milované širokou veřejností. Jedním z důvodů může být přijatelná cena, další se dozvíme v testu.


Hyundai ix35 1 7 crdi teszt

Náš vůz je prakticky. Hyundai ixje čím dál tím oblíbenějším ojetým SUV. Power is produced by a double overhead camshaft, 1. Value my car with,0miles to.


Most are between £8and £0We see cars like this for sale times a week At a dealer, aim to pay between £9and £10. It has an inventive torque system, which directs power to each weel as required. This provides an advantage over traditional 4WD systems. Na otáčkoměru Kie Sportage odečteme údaj stejný, palubní počítač však ukáže o desetinku více. Free Shipping Available.


Hyundai ix35 1 7 crdi teszt

Money Back Guarantee! Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. Bay Gifts to the Rescue. V nabídce jsou kromě verzí 4xtaké levnější „dvoukolky“.


Jednu takovou jsme si vypůjčili na týdenní test. Rovnou si řekněme, že mimořádně úsporný! GDi Blue Drive 2WD 1. Looking for more second hand cars?


Hyundai ix35 1 7 crdi teszt

Crdi Blue Drive Se Nav 5Dr 2Wd £970. CRDi Blue Drive 2WD 2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések