2019. május 21., kedd

Fióksín nagy teherbírású

Nagy teherbírású fióksín. Kizárólag rendelésre! Celsius közötti hőmérsékleten használható. A fiók számítása: a belső korpusz szélesség - 32mm A fióksín párban kapható, az ár 1párra vonatkozik!


This video is unavailable. A legerősebb fióksínünk, 227kg-os teherbírással, teljesen kihúzható.

Válogass a hatalmas választékú fióksín készletünkből! Minőségi golyós, görgős, önbehúzós, teljes kihúzású, nagy teherbírású fióksínek. Hatalmas raktárkészlet, megfizethető áron.


Itt megtalálsz minden olyan fióksínt, ami a bútorod működéséhez, összeállításához, javításához vagy a beszereléséhez. A fióksín több műszaki adattal rendelkező, meghatározott méretben kapható, adott teherbírású bútorszerelvény. A fióksín a fiókrendszer egy technikai tartozéka, hiszen fióksín nélkül a fiók nem lenne részben vagy egészben kezelhető, azaz kihúzható.


Mivel fiókkal a legtöbb bútor rendelkezik, a hagyományosan fehér. Acél, alumínium, rozsdamentes acél Anyagválaszték: horganyzott acél az általános alkalmazásokhoz, alumínium az egyedi megoldásokhoz és rozsdamentes acél a korrozív környezetbe.

Fióksínek , gázrugós kitámasztók és fedéltámasztók. A “hagyományos” vagy más néven csapágyas fióksín , amik teherbírása fajtánként változó, de általában 25kg: A kisebb teherbírású és méretű golyós fiókcsúszó, amik a régebbi házgyári, illetve a mostanság kapható bútoráruházakban kapható bútorokban van beépítve. Ezek 182mm-től egészen nagy méretig. Az ágy hosszanti beépítéshez szükséges vasalat.


Beépíthető ágy vasalat. Müpro nagy teherbírású csupasz csőbilincsek - Gumibetét nélküli csőbilincsek. Szállítási idő: 2-nap.


A horganyzott fémpolc a nagy precizitással kivitelezett fém alkatrészeknek köszönhetően k. A matrac, amennyiben azt 1kg feletti emberek használják, illetve extrém igénybevétel esetén, könnyebben rongálódik. Mik is a megbízható fióksín kritériumai? Nyilvánvaló, hogy az anyag- és kidolgozási minőség hosszú távú funkcionalitást kell, hogy nyújtson, a szerelés lehetőleg könnyen történjen valamint a sín könnyedén csússzon. Az OBI-nál Ön ennek értelmében talál például minőségi teljes kihúzású golyós fióksíneket. A golyós fióksín a mostanság gyakorta kapható kész bútorokban található meg.


Ezek a görgőket a legigényesebb alkalmazásokhoz készítettük. Ezek a kivételes minőségi görgők ellenállnak az ütközésnek és a túlterhelésnek. Minden csapágy teljesen tömített és nyomás alatt vízzel mosható. A terhelhetőségek kg-tól, kategória első 6kg-ig terjednek.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!

Egy kompakt, egyedi megjelenésű design pop-up pult. Kiemelt figyelmet szentelünk az egyedi igények megvalósítására is! A feltüntetett ár nettó ár és egy párra vonatkoznak. CENT golyós teljeskihúzású fióksín fékkel 400mm 45kg alul támasszal.


Bútorvasalat nagy választékban. Harn fióksín , teljes kihúzású fióksín , részleges kihúzású fióksín , blum fióksín , fémoldalas fióksín. Asztallap alá szerelhető, teherbírása kg. A nagy teherbírású szék fő jellemzője, hogy átlagos társaival szemben akár 1kilós súlyt is elbírnak. Mégsem ez az egyetlen fontos jellemzőjük, hanem a masszív felépítés, a megszokottnál erőteljesebb kialakítás, ami a hétköznapok használata során kifejezetten jól jöhet.


Csapágyas rendszerű nagy teherbírású fióksín: Közkedvelt kivitel a megrendelők és a mi részünkről is. A fiók oldalára szerelt, ezáltal kihúzáskor látszó, de egy megbízhatóságot mutató szépen polírozott szerkezet. Ft‎ Kosárba Bővebben.


Fiókba építhető vasalódeszka (0) Fiókelőlapos típus. Felhajtható, a fiók kihúzásakor automatikusan nyíló vas. A lakkozott OBI XXL széles, nagy teherbírású polc összesen db polclappal rendelkezik, és kiváló minőségű.


Minden egyes polclap 2kg-os teherbírással rendelkezik. Ideális nehéz és helyigényes tárgyak tárolásához. A praktikus, egymásba illeszthető rendszernek köszönhetően gyorsan és egyszerűen összeszerelhető.


Aluminium kerekek PUR futóf.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések