2019. május 15., szerda

Gyöngykavicsos járdalap ár

A járdalap kiválasztása során, természetesen, figyelmet kell fordítanunk a terhelhetőségre is. A gyalogos forgalmat már a legvékonyabb járdalapok is elviselik, viszont abban az esetben, ha gépkocsival is ráhajtanánk a burkolatra, válasszuk a nagyobb vastagságú lapokat! Vásárlás: Térburkoló kő, járdalap árak, eladó Térburkoló kövek, járdalapok. Akciós Térburkoló kő, járdalap ár ! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


A gyöngykavicsos járdalap mosott, rusztikus felülete a környezetében lévő parkosított terület szépségét remekül kiemeli.

A gyöngykavics járdalap visszafogott pasztell színei a körülötte futó pázsit élénk zöldjével harmonikus egységet alkotnak kertjében. A képeken meg is nézheti, hogy miről is beszélek Önnek. A mosott felületű gyöngykavicsos járdalap rusztikus felülete nagyszerűen kiemeli környezete szépségét. A fentebbi második képen is meggyőződhet erről. Olcsó térkő: térkő, járdalap , beton gyeprács - terkovek.


Gyeprács, sziklakert kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan! Nem csak akciós termék érdekel Csak akciós termék érdekel.

Leier Classic-line gyöngykavicsos járdalap 50x50x8. Plusz szállítási költség. Térkövek vásárlása és rendelése az OBI-nál. A térkövek színében árnyalatnyi eltérések lehetnek a különböző gyártási szériák miatt.


Frühwald mosott, gyöngykavicsos járdalap. A mosott betonlapok univerzális felületet kínálnak – bejáratoknak és utaknak vagy akár teraszoknak is. A megadott mosott járdalap ár a 40xcm-es járdalapra vonatkoznak. Járdalap Leier mosott gyöngykavics Classic Line 50×inomszemcsés burkolólapjaink letisztult felületének egyszerűsége kiemeli a környezet szépségét.


Szürke színével harmonikusan illeszkednek a modern térbe. Beton elemeinket választhatja natúr vagy mosott változatban (murvás, gyöngykavicsos , bazaltos, bazaltos-murvás). Külön megrendelésre vállaljuk egyedi méretek gyártását. Tekintse meg aktuális árlistánkat. Bővebb információért keresse Szász-Bús Beatrixet.


Ipari funkciójú területek burkolására beton járdalap termékeinket ajánljuk. Különböző terhelésre, eltérő vastagságú elemek állnak rendelkezésre. Nagyobb terhelést is könnyedén vesz fel és időtlenül állandónak bizonyul a térkő mind lakó- mind ipari jellegű felületek burkolóanyagaként.


KK Bázel agyag vario térkő. A vario soronként kapható (egy sor m2).

Kültéri járólapok a Praktiker kínálatában. Változatos és strapabíró kültéri gres járólapok több színben is elérhetőek. Látogasson el webshopunkba!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések