2019. május 22., szerda

Fúrógép fordulatszám szabályozó rajz

A rajz a netről való azért van rajta 18V. Az eredeti akku Ni-CD 14. V 2Ah de ez tönkrement most Lipo van benne 4x4.


A egy 12V 7Ah zselés szünetmentes tápban lévő akkuval mértem terhelés nélkül. Rossz pc tápom van.

Terhelés alatt megmérem majd. Végre oda jutottam,hogy élesben is kipróbáltam a Miki által közölt fordulatszám szabályozó áramkört,amihez Kocsis. Gy-tanyatársunk tervezett egy kis nyákot! Maga az árkőr szuperül üzemel tökéletesen szépen lehet szabályozni,csak a Fet és a stab IC megfelelő hűtéséről kell gondoskodni amihez még nem halásztam elő a hűtőbordákat de holnap az is meglesz. Mai szétszedésem tárgya ez az akkumulátoros fúrógép , illetve csavarbehajtó.


A gép kapcsolója, mely egyben a fordulatszám – szabályozó is. A furo nem müködik,álo rész ohm mérövel vizsgálva nincs. Fordulatszám szabályzo nincs benne.

Került hozzám egy irányváltós , fordulatszám szabályozós fúrógép. Kék -semmi Sárga-szürke összeköt. De ez az én maszek véleményem. Egy 60W-os izzón keresztül próbáld! Ha úgy jó akkor mehet a hálozatba!


Ha körtűz van a fefénél vagy rossz amit írtam, vagy oda van a forgórész! Ha akarsz fordulatszám szabályzást akkor egy dimmer amit az izzók fényerejének szabályzására használnak. A ventillátor pedig egy váltóáramú motor. Csak fázishasításos szabályozó , mint a rajzon, lehet működő. Az oldalon csak kipróbált, működő rajzok találhatók meg!


Bárki tölthet fel saját rajzot, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy egy mindenki számára elérhető globális gyűjteményt hozzunk létre! Sok féle egyenáramú motor megoldás létezik, ezek főként az állórész gerjesztési megoldás tekintetében külömböznek. Lehet állandó mágneses(kismotorok), párhuzamos gerjesztésü, soros gerjesztésü illetve ezek kombinációja azaz vegyes gerjesztésü.


Ez több mint elég a fúrógép fordulatszámának vezérléséhez. Alcsony fordulatnál azonban jelentősen csökken a nyomaték, de. A kalicka rúdjai mélyek (sugár irányban elnyújtottak).

Az aszinkron gép jellegzetességei miatt nagy szlip esetén (indítási üzemállapot) a kalickának a forgórész felületéhez közeli részei vesznek csak részt a folyamatban, a szlip csökkenésével a kalickarudak keresztmetszetének egyre nagyobb része vesz részt a folyamatban. A gazdaságban a fúró egyszerűen pótolhatatlan, szinte minden mesternek az arzenáljában van. Egyes modellek részeként ütőhangoló mechanizmussal rendelkeznek, amelyet a diagram mutatja, amely a 2. NYÁK-kal legyél egyenlöre elfoglalva, hanem a müködési. Fúrógép fordulatszám szabályozó rajz. Tetejére of the page up there ^. This feature is not available right now.


Please try again later. A kézi fúrógép műszaki adatai rajta vannak a készüléken: üzemfeszültség, fordulatszám , névleges áramerősség. A fordulatszám szabályozása elektronikus – a megmunkálandó anyagtól függően választhatjuk meg a fordulatszámot. A fordulatszám - szabályozó gomb számjegyes beállításai és a megközelítő forgási sebesség közötti összefüggést illetően az alábbi táblázat ad útmutatást.


MAKITA FELSŐMARÓGÉP ELEKTRONIKUS FELSŐMARÓGÉP C Használati utasítás A jelen használati útmutatóban szereplő tartozékok nem feltétlenül leszállított tartozékok! Több mint éve árulunk elektornikai-műszaki termékeket, alkatrészeket. Válogasson nap visszavételi garanciával több, mint 400termékünk közül!


Ellentétben az üresjárási méréssel, a rövidzárási mérésnél sem a fordulatszám értéke, sem annak állandósága nem szoros követelmény. A rövidzárási áram ugyanis – állandó gerjesztő áram mellett – igen nagy fordulatszám ingadozások esetén is gyakorlatilag változatlan értékű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések