2019. május 8., szerda

Üveg ételtároló készlet

Térfogat: liter fő részére Üveg tál, műanyag tető. C -ig használható fagyasztóban. C-ig hőálló, tető nélkül! Mikróban és mosogatógépben használható. Helytakarékos kialakítás.


Látogass el hozzánk praktikus konyhai ételtárolókért!

Sok közülük átlátszó, hogy mindig tud mi van bennük, így minimálisra csökkentheted a kidobandó ételeket, sőt tudo hogy miből mikor fogsz kifogyni. Hiszünk benne, hogy ha láto meg is eszed. Ezért ezen az oldalon óriási választékban találsz uzsonnásdobozokat átlátszó anyagból, mint a műanyag vagy az üveg. Vannak más, nem átlátszó edényeink is a csábító finomságoknak. Tízórais készlet gyermekek számára, műanyag tízórais doboz és megbízható tömítésű üveg az innivalóra literes.


A készlet db ételtartó dobozt tartalmaz, melyek strapabíró üvegből és műanyagból készültek, míg a hozzájuk tartozó fedők kiváló minőségű szilikonból. Akciós Ételtároló , ételhordó ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Grande db üveg ételtároló , műanyag fedővel - Sabichi.

Szín (1) Nostalgia krémszínű tortatartó fémdoboz - Kitchen Craft. Gallo pléh tárolódoboz- készlet , db-os - Antic Line. Maradjanak ételei frissek és finomak újrafelhasználható üveg ételtároló készletünkben! Konyhafelszerelés webshop, étkészlet, tányérok, evőeszköz, tésztagép, cserépedény, befőttes üveg , poharak. Tartsd frissen az ételt anélkül, hogy a szagok és illatok keverednének.


Bármit praktikusan tárolhatsz az átlátszó üvegekben. Az átlátszó boroszilikát üvegből készült ételdobozok akár 500℃-ig terjedő. Olcsó 5darabosüvegtárolóedénykészlet Ételtárolók, ételhordók árak, akciók. Vegetables zöldségtároló doboz, l - Snips.


A Sabichi márka legnépszerűbb termékei. Sharp db-os rozsdamentes acél evőeszköz készlet. A termék jelenleg nem elérhető. A beérkezési idő egyenlőre nem ismert.


Eladó régiségek, műtárgyak, antik tárgyak hatalmas választéka. Vásároljon vagy hirdessen a Galéria Savaria online piactéren. Webáruházunkban számos műanyag termék és Ételtároló dobozok közül választhat. Nálunk megtalálja az Önnek megfelelőt. Leifheit és Perfect home tál befőttes üveg mécsestartó kávékiöntő a Vasedény webáruházában.


Vásárlás: Üvegfesték árak, eladó Üvegfestékek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések