2019. május 3., péntek

Tépett frufru

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Check Out Frufru on eBay. Fill Your Cart With Color today!


A tépett frizura tökéletesen alkalmas arra, hogy megújítsd a hajad drasztikus változás nélkül, illetve hogy megszabadulj a töredezett hajvégektől.

A tépett haj mindig kölcsönöz egy kis vagányságot viselőjének, anélkül, hogy túl vad lenne. További előnye, hogy a tépett frizura sok esetben nagyobbnak mutatja a. Tépés és frufru : jó párosítás, de nem mindig. A frufru remekül passzol a tépett félhosszú frizurákhoz, az, hogy azt is vágjon-e a fodrász, szintén az arcformád befolyásolja. Alacsony homlok vagy kerek arc esetében a rövidebb, egyenes frufru nem ajánlott, ilyenkor inkább hosszabbra hagyjuk azokat a tincseket.


Fodrászok inspirálták, és a WELLA szakértői fejlesztették ki Önnek otthoni használatra a WELLA PRO SERIES-t, mely egy fodrászszalonban készült frizura érzésé. A kerek archoz az egyes irányokban hullámos, tépett oldalsó frufru illik, amitől az arc szimmetrikus marad.

A hosszúkás archoz, amely általában téglalap alakúnak hat, szuper-elegáns az egyenesre vágott frufru. A frufru tökéletes megoldás akkor is, amikor kedved lenne változtatni a frizurádon, de nem akarsz drasztikus beavatkozást. Nem vágysz más színre, rövid hajat sem szeretnél, de mégis unod az addigi kinézetedet. Egy jó frufru mindig felfrissíti, fiatalítja az arcot. Nincs jobb módja a külsőd frissítésének, mint hogy frufrut vágatsz.


Akik frufrut viselnek, van, hogy évvel is fiatalabbnak tűnhetnek, ráadásul nem lesz unalmas a frizurájuk sem. Amint meglátod a képeket, biztosan te is kedvet kapsz egy új frizurához. Az őszi trendekben a rövid frizura már-már elképzelhetetlen frufru nélkül, de hosszú hajadat is felfrissítheted vele, ha nem akarsz drasztikus változást. A széles, nagy homlok elkendőzésére szintén alkalmasak az elöl rövidre vágott tincsek, ám arra is jó a frufru , hogy felerősítsd a vonzerődet, hiszen drámai, izgalmas keretbe foglalja a szemeket, ezáltal a csábos. Lehet választani teljes frufrut is, hiszen azzal is éveket tagadhatunk le, ha megfelelően van levágva.


Fontos, hogy a teljes frufru levágásánál ügyeljünk a frufru széleire, nem szabad szögletes széleket vágni, mindenképpen legyen egy kis átmenet, legyen kicsit hosszabb az oldalakon. Sok nő lemond a frufruról mert úgy gondolják, hogy nehéz kezelni. Pedig a frufrunak sok előnye van, eltakarja a homlokon lévő ráncokat, a szemek nagyobbnak és sokkal kifejezőbbnek tűnnek tőle. A frufru aszimmetrikus is lehet, vigyázzunk a sűrű és rövid frufru öregítő hatású.


Kerüljük a lelapult. A frufru nemcsak divatos hajviselet, hanem nagyszerű álca is.

A frufru vágása előtt fésüljük egyenesen a homlokba a hajat, a többi tincset. Elmentem fodrászhoz, olyan hajat szerettem volna, hogy a hossza maradna, csak a jobb felén féloldalas frufru lett volna. Figyelj, hogy a vége jó tépett legyen, ezzel enyhítheted az állad. Lazább tépett teljes frufru.


Ha nem annyira kedveled a nehezebb érzetű teljes egyenes frufrukat, akkor ezt a tépett változatot neked találták ki. Légies, mégis annyit takar a homlokodból amennyit kell. Ebben az esetben is a hossz az, amire a legjobban ügyelned kell.


A legjobb, ha egészen a szemöldöködig ér. Tépett ugyanis nem csak a frizura milyensége lehet, de trükközni is szépen lehet vele. Ha csak a volumen növelést említjük, vagy ha azt kérjük fodrászunktól olyanra vágja, hogy nekünk ne legyen később gondunk a beszárítással stb. Nincs sok esély, hogy simán alul egyenesen levágva tökéletes tartása legyen frizuránknak…persze mindig vannak kivételek. Már sok helyen utána olvastam.


Hogy mondják angolul, hogy tépett haj, tépett frufru ? Válaszok a kérdésre. A féloldalas frufru ráadásul akkor is áldásos, ha vékony szálú hajad van, hiszen a tépett fazon és a féloldalas fésülés dúsabbnak mutatja azt. Hosszú lépcsőzetes és teli frufru.


Ez a ’60-as évek ihlette frizura pont ellentétes esetekre lett kitalálva – mint fentebb olvashattad. Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések