2019. május 29., szerda

Fa javító viasz

Ha nem kap fa kitöltő viaszt, használjon helyette zsírkrétát, ami gyorsan köt és éppúgy tömít. Olvassza meg egy kanálban, gyertyaláng felett a zsírkrétát – különböző színűekből keverje ki a bútor színét. Az olvadt viaszt csöpögtesse a vájatokba, mély karcokba és szújáratokba, majd forró vízbe mártott kés­sel simítsa el. Miután megkeményedett a viasz.


A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.

IMPA FAFELUJÍTÓ PASZTA. Poliészter bázisú, paszta állagú fagitt vagy folyékony fa. Bármilyen fafelület javítására használható.


Alkalmazható nagy kiterjedésű hiányzó részek pótlására, rekonstruálásra, mély lyukak kitöltésére nagy vastagságban is, szabálytalan felületek kiegyenlítésére. Fa javító készlet: Utántöltő szettje (I.)2-db tölgy, erdei fenyő, mahagó. Novoryt olvasztható gittEz a közepesen nehéz javító gitt alkalmas az igénybe vet. Arról nem is beszélve, hogy a parketta nemcsak hangot adhat, könnyen meg is.


A felolvasztott viasz vagy zsírkréta is jól jöhet, de csak akkor,.

A különféle javítóviaszoknak ugyan van lágy változata is, ezeket azonban csak. A kemény viasszal végzendő javítás már komolyabb eszközöket igényel, mivel a viaszt a bedolgozáshoz meg kell olvasztani. A karc mélyén látszik a fa. Első lépésként a felületkezelt fa alapszínéhez ( a felület legvilágosabb színtónusa) választott Color stifttel a karcot be kell színezni 3. Következő lépés a karc feltöltése keményviasszal. Ha ilyen szín nem kapható a különböző színű.


A viasz színe feleljen meg az alapszínnek. Javító viasz kissebb lyukak, karcolások, horpadások kitöltésére szolgál. Alkalmas fa , furnér, laminó, fólia javítására. A szett összetétele: db cm-es kemény viasz. A fa holtában is „dolgozik”, azaz változik.


Felszíne teltebb, sötétebb lesz, és sajnos a mérete sem állandó, idővel fokozatosan összeszárad. Főként a fapadlókon, azok között is a parkettákon okoz idővel különféle réseket. E hézagok bizony kimondottan porfészkek, és ezen felül pedig szemet bántóak is. Tisztelt partnereink. A jelenlegi helyzetre való tekintettel.


Pesti úti boltjaink szombatonként zárva tartanak. Megkérjük szakember partnereinket, hogy rendeléseiket e-mailben adják le.

Viaszolás kihagyhatatlan kelléke. Természetes sörte és bőr betétekkel. Egy lépésben lehet viaszolást követően a felesleget eltávolítani, a felhúzott szálakkal és fényezni. A PNZ Wachskitt univerzális javító viasz , amely sérülések és kis fahibák fényezés és lazúrozás előtti javítására alkalmas, kizárólag beltéren.


A kézmeleg anyagot nyomjuk a felületre, és simítsuk el. Kizárólag pácolás után használható. Tulajdonságok: Univerzális javító viasz. Nézze meg a színét!


A cellulóz- és akrillakk szinte teljesen átlátszó, míg a poliuretán lakk idővel megsárgul. A sérülés nagysága rendszerint arányos a sérülést okozó tárgy súlyával, ezért az ilyen „baleseteket” jobb elkerülni. A sérülések már csak azért is bosszantóak, mert a máz alatti porózus anyag igen hamar bekoszolódik, a repedéseket, esetleg a lap letörött sarkát pedig többnyire csak a sérült lap cseréjével lehet javítani. Asztalláb és bútorláb Csavar és összekötő elem Drót vasalat.


Rejtett (alsó) a fa fiókokhoz minden megjelenítése Bútor zárak Mechanikus zárak Elektromos zár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések