2017. június 2., péntek

Takarmánybúza ára

Búza - Apróhirdetés - Agroinform. Takarmányárpa, takarmánybúza , malmi búza, kukorica, tritikálé , szójabab , és Eladó mazsa takarmány búza Kalocsán Min tétel mazsa Ar tetel függő. Nézzen szét online piacterünkön, hogy van-e eladó alma, eladó burgonya, eladó zab, eladó széna vagy szalma az ajánlati listánkban.


Haszonállatot szeretne venni? Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A grafikon a piactérre feltöltött búza eladási és vételi ajánlatok, valamint az ott megvalósult tranzakciók alapján számított átlagos felvásárlási árakat mutatja az elmúlt hétre visszamenőleg. A takarmány-alapanyagok heti termelői ára , Takarmány-alapanyagok.


Tisztelt Felhasználó! Kérjük, egy rövid kérdőív kitöltésével szíveskedjen hozzájárulni a Sertésinformációs Rendszer weblapjának továbbfejlesztéséhez! Furcsa áralakulás a gabonapiacon – ez az oka Az elmúlt napokban a jegyzések alakulása rácáfolt a fundamentális tényezők által indokoltnak tűnő irányzatokra és azokkal ellentétesen mozogtak. Az Elküldés gomb megnyomása után a megadott e-mail címre elküldjük Önnek az új jelszó létrehozásához szükséges információkat. Kiemelt budapesti kh bankfiókok.


Időpontfoglalás: A számlanyitás jelenleg kizárólag időpontfoglalással lehetséges. Kérjük, hogy a következő oldalon foglaljon időpontot a lenti bankfiókok valamelyikébe. Valamivel ezer forint felett nyitott januárban az étkezési minőségű termény a legközelebbi lejáratra és 4ezer forinton fejezte be a júniust. Decemberben különösen a takarmánybúza drágulására van esély, de jövő tavaszig előre tekintve, mind a malmi búza, mind a kukorica ára.


Mivel a magasabb minőségű malmi búza és a takarmánybúza ára között igen kicsi a különbség, a termelők az utóbbi időben egyre inkább a. A nagy volumenű export a takarmány-gabonafélék árának alakulását befolyásolta kedvezően az év első hónapjaiban. Európában közben a malmi búza ára százalékkal a tonnánkénti 19euróra csökkent múlt héten. A kukorica ára százalékkal ment lejjebb és pénteken a 16eurós értéken hagyta el a parkettet. Olyan olcsó a búza, hogy sok gazda inkább el sem adja - Napi. A bőséges globális termés miatt csökkent a búza ára és további termelői áron forgott az étkezési és 4ezer forint áron a takarmánybúza.


Tüzifa Akác Ára Budapesten és Pest Megyében. Készleten azonnali szállítással 1. Big-Bag zsákos akác tűzifa ömlesztve. AgroGo: online gabona információs és tranzakciós szolgálat.


Az AgroGo tájékoztatja Önt a tőzsde árjegyzékekről, a fizikai piacok árairól (Konstanca, ország vagy Európa) és más, hatékony gabonaértékesítéshez és -vásárláshoz szükséges információról. A várható túlkínálat miatt pedig fokozatosan csökken az új termény ára. Ezt a tendenciát a búza is erősíti. Mivel az összbúza mennyiségen belül – szintén a sok eső miatt – egyre nagyobb a takarmánybúza mennyisége, ez szintén a kukoricának teremt majd konkurenciát, ezért további árcsökkenést generál.


Az új termésű takarmánybúza jegyzések rekord mélységben zártak, csökkent a repce, a napraforgó és a búza legközelebbi lejáratának jegyzése is csütörtökön a Budapesti Árutőzsde határidős gabonapiacán. A hét negyedik tőzsdenapján kontraktus cserélt gazdát 1millió forint értékben. Az igazodás előtt még van a piacon lehetőség. Emelkedett a szamóca ára A kínai kereskedők fagyasztott szamócára vonatkozó első árajánlatai a tavalyi szint felett vannak, a megnövekedett termelési költségek és a belföldi kereslet. A búzához hasonlóan a kukorica ára is nőtt a világpiacon.


Az Argentínából származó termény exportára december 8. Ezzel egy időben a fekete-tengeri országokban szintén öt dollárral drágult a termény, így Ukrajnában 1dollár, Bulgáriában és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések