2017. június 5., hétfő

Ip69 telefon

The second characteristic numeral indicates the degree of protection of the enclosure housing in terms of potential damage to the equipment caused by the penetration of water into the housing. A housing type should only be given the first characteristic numeral (protection against penetration) for a specific degree of protection if it also. This standard is used to define the levels of sealing effectiveness of electrical enclosures against intrusion. They are approximately classified according to their date of announcement or availability on the market, from newest to oldest.


Устройството може да се похвали с издръжливост под вода до часа на 2. Telefon opět nerozhází pád na zem, vysoké teploty nebo tlak. Chlubí se totiž nejen certifikací IP6 ale také IP69K, která telefon chrání proti stříkání vysokotlakým proudem vody. Hardware je spíše průměrný, avšak hlavní. Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí.


Androi Android 9. Objevujte dosud nepoznané. Nový model Samsung řady Galaxy vám nabídne vysoce chytrou a pokročilou technologii, jejíž součástí je pokročilý duální fotoaparát a bezdrátové nabíjení. Rugged IPWireless Helio P- Duration: 12:05.


K: Nyomásvédett, vagyis akár gőzborotvával (80–1bar erősségű vízsugár) tisztítható (csakis IPesetén). Vettél egy új telefont , amire ráírták azt, hogy IP67-es védettségű? Ovšem v Číně se pokusili jít zase o krok dál a uvedli první odolný telefon , který údajně disponuje odolností IP69. Jenže to vlastně není pravda. Acest utilitar reprezinta o solutie GEO IP pentru a va ajuta sa identificati locatia geografica a unui IP sau nume de domeniu, cum ar fi: tara, codul de tara, latitudinea, longitudinea, regiunea, orasul, ISP-ul, organizatia.


Announced Features 4. Mobilné telefóny IP69. Tehát a legmagasabb védettséggel rendelkező telefon az IPjelölésű. Strapatelefonok IPés IPvédettséggel IPvédelemmel bíró telefonok: az IPaz egyik leggyakrabban használt védelmi szint. Ez a szint maximális védelmet nyújt az idegen részecskék behatolása ellen (porálló), és lehetővé teszi, hogy a strapa. AGM Ms certifikací odolnosti IP68.


Ip69 telefon

Telefon si oblíbí, každý zastánce klasických tlačítkových telefonů bez dotykového displeje a chytrého mobilního operačního systému. Stupeň krytí (IP) udává odolnost elektrických zařízení proti vniknutí cizího tělesa a vniknutí kapalin, zejména vody. Vyjadřuje se v tzv. IP kódu, který je tvořen znaky „IP“ následovanými dvěma číslicemi: první číslice udává ochranu před nebezpečným dotykem a před vniknutím cizích předmětů, druhá číslice označuje stupeň krytí před vniknutím vody. Samsung launched this device along with its Galaxy A7 and Galaxy A51.


IP6 IP69K és MIL-STD-810G szabványnak megfelelő védelemnek. První z nich vyjadřuje odolnost proti vniknutí cizích předmětů a prvků (nejčastěji prachu) a pohybuje se v rozmezí od do 6. Ideální mobilní telefon s označením IP69. Teoretycznie - jeżeli nie zależy nam na ochronie przeciwpylnej (od do 6) - możemy wybrać telefon z ochroną IP0 ale w praktyce stopień ochrony przeciw ciałami stałymi i cieczami w pewnym stopniu się pokrywają. Kupując zatem wodoodporny telefon możemy być pewni, że jest on mniej lub bardziej odporny również na pył.


Outdoorové telefóny ocení každý, kdo chce používať svoj mobilný telefón aj v extrémnych situáciách. Tieto takmer nerozbitné odolné telefóny sa vyznačujú predovšetkým vodotesnosťou a odolnosťou voči pádom aj z veľkých výšok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések