2017. június 23., péntek

Barabás antikolt blokkelem

Ennek a gyártási technológiának nagy előnye, hogy az antikolás, valamint a használat során jelentkező kopás során megőrzi színét. E termék a kerítéstervezők, kivitelezők egyik kedvenc eleme, ugyanis szárazon. Antikolt blokkelem barna.


Az adatvédelmi nyilatkozatban írt tájékoztatást elolvastam és tudomásul v. Barabás - Steinfix reklámfilm. Ismerje meg termékeinket, látogasson el kereskedőinkhez országszerte.

Az oldal élvezetesebb használatához engedélyezd a böngésződben a JavaScript használatát. Referencia-képek, színválaszték, leírás, rakásminták, árak. Műanyag szegély Térkő Térkő szegély Térkövezés. A megadott ár a grafit színre vonatkozik. Ezek az antikolt blokkelemek teljes keresztmetszetükben színezett betonból készülnek mégpedig sárga-piros, barna és grafit színben.


Azért, mert így a koptatással elért antikoláskor sem veszít semmit sem a blokkelem a színéből. Bármeddig koptatnák, és bármeddig használná, a kő megőrzi a színét. A szépség nem megy a minőség rovására.

A tartósságát ez egy cseppet sem csökkenti, de a megjelenését barátságosabbá teszi. Mintha kézzel faragták volna. Mindent megtalál a legnagyobb választékban és a legjobb áron. Családi házak kerítéséhez. Kiemelkedő minőségű antikolt blokkelem grafit színben.


Nagyítás és további. Ennek előnye, hogy az antikolás, valamint a használat során jelentkező kopás során megőrzi színét. Az antikolt blokkelem teljes keresztmetszetben színezett betonból készül. Magyarország egyik legnagyobb kapacitással rendelkező betonkő gyártó.


Sikerét nagyban köszönheti annak, hogy patinás kinézete minden kertbe. A Kavics beton Aquincum termékcsaládja nagyon kedvelt színekben érhető el. Ez a termék anyagában színezett antikolt térburkoló. Kedvezőbb árakért kérjen árajánlatot és vásárolja meg az aquincum térkő család bármelyik tagját kedvezőbb áron. Hasonlóan a többi térköhőz kiválóan alkalmasak térburkolatok, kerti utak, teraszok, garázsfelhajtók, járdák készítéséhez.


Ft,- helyett 8Ft,-Még jobb árat szeretnék. Tisztelt Vásárlóink! Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse!

Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint. Helyszíni tanácsadás és online webáruház országos kiszállítással. A térkövekkel kirakott kertek, útszakaszok már 1éve részei a fejlettebb települések hétköznapjainak Európában. A korábbi generációk csodálattal meséltek nyugati nyaralásaik élményei között a rendezett, a legváltozatosabb szín- és formavilágú útburkolatok hangulatáról, így nem csoda, ha e térkövek már a rendszerváltás előtt, a 80-as évek elején. A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.


Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. A Beton epag hasított kerítésrendszer alkalmas akár házi kivitelezésben is esztétikus alternatívát nyújtani a terméskővel burkolt kerítésekkel szemben jelentős megtakarítás mellett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések