2017. június 13., kedd

Csillagüzenetek paksi zoltán

További segédanyagok tanulóinknak. Reflaxáció Töltse le reflaxációs hanganyagainkat. Csatlakozzon induló tanfolyamainkra! Csillagüzenetek hírlevél Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesül.


JÓ GYÓGYULÁST, GYÓGYÍTÁST, IGAZI BEAVATÓ ÉLMÉNYEKET, ÉS FÉNYES FELISMERÉSEKET KÍVÁNUNK! Minden nap, minden pillanat csillag. Paksi Zoltán - asztrozófus. Oldalunkat a csillagüzenetek és események közösségünkhöz való eljuttatásáért hoztuk létre.


Gyógyító mesemeditáció és heti csillagüzenetek. Privát kommunikációt itt nem. PAKSI ZOLTÁN asztrológus első műve, amely lerakta egy újfajta asztrológiai gondolkodás. Egyszer egy öreg táltos így szólt egy hitehagyott, megkeseredett magyar emberhez: - Azért születtél, hogy adj és nem azért, hogy megadd magad! Egymást emelve mindenki tegye Östen adta dolgát, s nem lesz baj.


Márciusi csillagüzenetek. Régi és jelenlegi tanítványaim figyelmébe! Az idei tábor egy kicsit különbözni fog az eddigiektől, bár minden lesz, ami eddig is volt. Aktuális csillagüzenetek napról-napra! A csillagok, bolygók, házak, fényszögek, és az égi utak szimbólumok!


Amikor a változás szelei fújnak a pesszimisták falakat emelnek, az optimisták pedig vitorlát bontanak. A Magyar Asztrozófia alapkönyve. Amint fent, úgy lent avagy a hét csillagtitkai. Post jobs, find pros, and collaborate commission-free in our professional marketplace.


Get your team aligned with all the tools you need on one secure, reliable video platform. Nap, a beavató koronázás égi helyét. Már most érdemes erre felkészülni úgy, hogy legyen majd néhány p. Elérkeztünk az esztendő utolsó hónapjához. Az előttünk álló decemberi hét csillagüzenetei már megtekinthetőek!


Up votes, mark as useful. Down votes, mark as not useful. Uploaded by Erika Gombos. Description: Copyr. A Civil MultiMédia televízió év végi hírlevele.


A CMM televízió a Tudatos Társadalom médiája, a magyar nép médiája – fejlesztése égetően szükséges, erősítése anyagi és emberi erőforrásokkal, azért, hogy a média eszközeivel segíthesse azt a folyamatot, ami elvezet egy embertelen világból egy emberközpontú társadalomba. Lucid - World Álom - Világ has 3members. A világ egyik oszlopával, az Aldebaran csillaggal kerül együttállásba központi csillagunk a Nap.


Az Aldebaran csillag, amely egyébként az Írek vezérlő csillaga szimbolizálja a látást, az előretekintést, de nem hétköznapi, hanem spirituális értelemben meglátni az isteni magasságokat, meglátni az Istenek útját, a Tejutat, hiszen az Aldebaran csillag a Bika csillagzat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések