2017. június 23., péntek

Porszívó gégecső 32mm

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items. Million Shoppers Want to Buy. Bay Is Here For You!

Whether You Shop or Sell. We Make Returns Easy. NEM AKAR LEMARADNI AKCIÓINKRÓL? Iratkozzunk fel hírlevelünkre és Ön is az elsők között fog értesülni legujabb akcióinkról, újdonságainkról!


GÉGECSŐ SZERELETLEN MÉTERES , A GÉGECSŐ BELSŐ ÁTMÉRŐJE: 32MM. Hagyományos porszívó gégecső. Az ár egy folyóméterre értendő!


Ha ennél hosszabb gégecsőre, például 10m-re van szüksége akkor, akkor tegyen be a kosárba 10m-t.

Hasonlítsa össze az árakat! Kitöltése szükséges! Amennyiben nem csak értesítőt kér a termék beérkezésekor, hanem szeret. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.


Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Lépésálló szakadásbiztos porszívó gégecső 1m DNEVA 37 Ipari porszívóhoz való, prémium kategóriás extra tartós szereletlen gégecső. Eltört a porszívő csöve? Akkor Ön a legjobb helyen jár!


Tekintse meg termékeinket és vásároljon webáruházunkban minőségi termékeket! Aeg, Electrolux, Zanussi porszívókhoz. Papír, mikroszálas, vászon porzsákok több ezer porszívóhoz. Gégecső , toldócső A preciz.


Legyen Ön az első, aki véleményt ír! További vélemények és vélemény írás. Porszívó gégecső 32mm.


Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót. Az uszodatechnikánál használatos gégecső , 32mm vastagságban. A gégecső használható: A medence szivattyújának.

Kiskefe plüss csíkkal, D. Termékről készült képeket, fotókat tekintheti meg itt. Egy rövid leírás a termékről, valamint a méretei (dimenziói) olvashatók. Azon készüléktípusokat felsoroljuk, amelyekhez a termék használható.


Más terméket is ajánlunk még a figyelmébe, ezeket az oldal alján láthatja!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések