2017. június 21., szerda

Csónaklakk matt

Vásárlás: Lakk árak, eladó Lakkok. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Lakk termékek, Lakk márkák.


Lakkok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Maestro akrillakk matt színtelen 4ml.

Fafelületek és MAESTRO matt akrilfesték bevonatainak díszítő és védőlakkozására. A színtelen lakkok vizes, alki nitró vagy poliuretán bázisúak, matt ,. A csónaklakk elsősorban tartósa fafelületek, (pl. csónakok), vagy más. Csónaklakk termékek a Festékpalota webáruházban.


RÁBAQUA matt , vizes parketta- és bútorlakk Elsősorban parketta, faburkolat és egyéb fafelületek lakkozására szolgál. Szagtalan, kevés szellőztetés mellett kényelmesen felhasználható. Száradási ideje rövi filmje rugalmas, fényes és vízálló.


CELLOXIN NITROLAKK MATT további adatai.

Ft Tovább az üzletbe. Kőházy SADOLIN SAMBA MAGASFÉNYŰ PARKETTLAKK. Egykomponensű park. OBI internetes oldalán és áruházaiban!


Ha festék, akkor Piktorfesték - kifestene, felújítana, széles választékra és szaktanácsra vágyik, akkor Piktorfestek. Ha egy faszerkezetnek, vagy esetleg régi, kopott festékétől megszabadított bútorának szeretne valamilyen színt adni úgy, hogy annak erezete látható maradjon a pácolás, a lakkozás, a lazúrfestés, vagy pedig a bútorolajjal történő kezelés közül választhat. Bútorok, székek, polcok és egyéb igénybevételnek kitett nyers vagy pácolt kül- és beltéri fafelültek lakkozásáraszolgál.


Gyorsan száradó, UV álló, kiváló tartós bevonatot biztosító, nagy kopásállóságú, színtelen fényes lakk. Közbenső réteg: Supralux Matróz csónaklakk Átvonó réteg: Supralux Matróz csónaklakk. Platinum Matt latex 4inbeltéri falfesték. Poli-Farbe inntaler beltéri diszperziós falfesté.


Az UV lakkok kész felületre száradnak (nem tartalmaznak paraffint), matt , selyem- vagy magasfényüek lehetnek. Előnyös tulajdonságuk, hogy a kikeményedés időtartama alig néhány másodperc, és az UV sugárzó elhagyása után az alkatrészek még melegen csiszolhatok, rakásolhatók, így nagy termelékenységet tesznek lehetővé. Alkalmazható még bármilyen felület lakkozására, terméskövek,klinkerek,vágott téglák impregnálására egyaránt.


Selyem matt felületet eredményez. A matt , kiváló fedőképességű, latex falfesték dekoratív, színtartó bevonatot képez, mely mikroporózus szerkezetének köszönhetően lég és páraáteresztő. Akciós Diszperziós festék, beltéri falfesték ár!

Felhordását hengerrel és ecsettel javasoljuk. DIY karácsonyi díszek polisztirolból. Már csak egy hónap van Karácsonyig, úgyhogy mi is elkezdtük a készülődést.


Olyan anyagokkal dolgoztunk, amiket a boltban találtunk. A fagyok beálltával egyre többen keresnek megfelelő alternatívát csúszásmentesítésre. Színtelen fa- és csónaklakk Felületek Elsősorban csónakok, de egyéb kül- és beltéri igénybevételnek kitett fafelületek bevonására is alkalmazható. Tulajdonságok gyorsan száradó fényes, jó víz- és időjárásállóságú lakk. Kiváló tartós bevonatot biztosító, gyorsan száradó, nagy kopásállóságú, rugalmas, vízálló, színtelen fényes lakk.


Csónakok, egyéb kül- és beltéri, igénybevételnek kitett nyers vagy pácolt fa, valamint poliészter anyagok lakkozásáraalkalmas. A Supralux Matróz csónaklakk magas szárazanyagtartalmú, ún. Ez a legtöbb felhasználásnál nem okoz problémát, de ajtók, ablakok festésénél, napos száradást követően, összetapadást, beragadást. Zárt fa kerítés tábla belátás-, zaj- és szél védelem céljára.


Kiváló ár -érték aránnyal az egyik leggyakrabban keresett termékünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések