2017. június 1., csütörtök

Modakril homlokzatfesték ára

Vásárlás: Homlokzatfesték árak, eladó Homlokzatfestékek. Akciós Homlokzatfesték ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Tartós, ellenálló bevonatot a kiegyenlíti a felület kisebb egyenetlenségeit.


Amennyiben mégis hígításra van szükség, az első réteghez max. Kiváló időjárásállóságú, lég- és páraáteresztő bevonat, a fal természetes szellőzését nem gátolja, kiválóan elfedi a felületi egyenetlenségeket. Gyors szállítással garantáljuk, hogy mielőbb örömmel használhassa termékünket. Polifarbe Inntaler homlokzati festékek árlista.


Olcsó Kültéri Baumit Color homlokzatfesték színek és festékanyagok webáruháza. Kiválóan alkalmas meglévő. Modakril kolor szilikon homlokzatfesték.


Válogasson webshopok kínálatából és válasza a legolcsóbbat! Weber szilikon homlokzatfesték (F055). A festék a Poli-Farbe KolorBox színkeverő rendszerében színezhető, a. Vegyi áruk és egyéb nem besorolható cikkek. A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.


A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát. Szanáló vakolatok felületei: Az ún. MODAKRIL kolor homlokzatfesték - kolor. A felület előkészítése megegyezik az új vakolat felületeknél. Igen sokoldalúan alkalmazható épülethomlokzatok és falfelületek, továbbá egyéb kül- és beltéri beton-, cement-, új azbesztcement és gipszfelületek bevonására.


Rugalmas, az alaphoz jól tapadó réteget képez. Bevonata igen jó páraáteresztő képességű. Homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolatának felújító festéke. A TRILAK 240-es és 340-es homlokzatfesték színkártya színárnyalataiban és egyéb színekben is.


Választék: A TRILAK homlokzatfesték színkártya 3színében, l-es mőanyag. A PPG Trilak színkeverő rendszerében igen sok színkártya színeit tudjuk. Információ- és ajánlatkérés. Homlokzatfelületek víztaszító impregnálására szolgál, UNISZIL és MODASZIL homlokzatfesték felvitele előtt.


Az egybefüggő, egyszerre látszó felületekre célszerű azonos gyártási dátumú terméket felvinni. A Héra Külső homlokzatfesték Aquakolor színezőpaszta és festékkelpasztellszínekre színezhető. Kedves Vásárlóink, A kormányhatározat alapján nyitvatartásunk a következőre módosul: Hétfőtől péntekig 7-15-ig.


Festés után a szerszámokat. Szombaton 8-13-ig tart. Vásárlóink és munkatársaink védelme érdekében üzletünkben egyszerre legfeljebb egy vásárló tartózkodhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések