2017. június 1., csütörtök

Semmelrock mini növényedény ár

A kert egyik érdekes színfoltja, hiszen izgalmas formájával alkalmas kisebb lejtők és rézsűk kialakítására. Emellett kiválóan alkalmazható felszíni terhelés nélküli földnyomással szemben is. Lejtők és rézsűk mellett kiválóan alkalmazható felszíni terhelés nélküli földnyomással szemben is. A többlépcsős szűrő segítségével pontosan meghatározhatja a kívánt terméket.


Minden szűrő kombinálható egymással.

Az oldalunkon jelzett betonlap árak BRUTTÓ árak, az ÁFÁT tartalmazzák! Kattintson a képre, és nézze meg a 40x40-es térburkoló lapok finom eleganciáját! Vonzza a szemét a látvány?


A lerakási mintán is gondolkodott már? Kérje egyedi ajánlatát a kiválasztott térkőre! A nyomdai hibákból eredő téves információkért felelősséget nem vállalunk! Fuvardíj az ország egész területén, címre szállítással, daruzással 34.


A mindenkori kiszállított mennyiség -ig terjedő töréskár az előírások szerint megengedett.

Az előforduló kivirágzás műszakilag elkerülhetetlen, a termék minőségi paramétereit és használati értékét nem. Barabás Séd hullám térkő telepi akció! Kiváló vízháztartást. Castello kerítés elemek. Virágágyás tartófala is készülhet a növényedények beépítésével.


Kocsis Tüzép Kistarcsa - Kelobida Kft. A rézsűelemek vásárlása darabonként történik, különböző színenként az ár eltérő lehet. Leier KAISERSTEIN rézsűkő. A rézsűkő alkalmas kisebb lejtők, rézsűk, szinteltolások kialakítására, illetve növényszigetek otthoni megépítésére is Rekeszes felépítése lehetővé teszi a. Luna rézsükõ barna db ár 40x50x30.


Mini növényedény - fektetési minták Ehhez a termékhez nem tartozik fektetési minta. VIASTEIN Lunetto - Barna LEIER Kaiserstein rézsűkő - Sziklabarna. SEMMELROCK Mini – Szürke. Semmelrock vörösbarna mini növényedény. Bruttó árakat tartalmaz.


Kérj ajánlatot online vagy gyere be hozzánk személyesen!

Döntse el, hogy mely cookie-kat kívánja engedélyezni. Bármikor megváltoztathatja ezeket a beállításokat. Ezek a változtatások korlátozhatják az oldal elérhetőségét, használatát. Rendezési mód: Megjelenít az oldalon: különböző termék, az oldalon 1-8.


Térkövek vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések