2017. június 14., szerda

Fa csónak evező

Az evező feltüntetett ára darabár! Kemény fából készült, különösen szép és elegáns kivitelezésű és minőságű evező. A tollak laposak, amely könnyed evezést biztosít! Tengervízálló (sóálló) lakkozású, evezőnyakkal ellátott.


Fenyőből készült minőségi evező. Kétféle méretben 1és 1centis hosszban kapható, így mindenki megtalálja a magasságának legmegfelelőbbet.

Többféle olcsó, használt csónak evező eladó. Mennyi a csónak evező ára használtan? Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Forintos akciós áron. Az ár tartalmazza az 5év garanciát, beüzemelést, propellert, 1l üzemanyagtartályt, szerszámkészletet, további r. Csónak , horgászcsónak, ladik, motorcsónak készítés, Tiszára, Dunára, Balatonra, tavakra, holtágakra.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A Style II Aluminium 2-in-evező kiváló minőségű, de alacsony árú SUP evező. Könnyű, állítható alumínium nyél biztos fogást tesz lehetővé a kényelmes evezéshez.

Hagyományos kenu és csónak evező. Nagyon szép megjelenésű evező. Anyaga: fa (borovi fenyő, mahagóni berakással).


Könnyen kezelhető, kényelmes a kéznek, nem terhelő vele az evezés. Hazai gyártású termék. Sebes-kőrösi pergetés , evezőlapát készítés.


This feature is not available right now. Please try again later. Csónak , ladik, horgászcsónak, motorcsónak készítés, Tiszára, Dunára, Balatonra, tavakra, holtágakra. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


INFÓK, TUDNIVALÓK, ÖTLETEK, GONDOLATOK CSÓNAK , LADIK, HORGÁSZCSÓNAK VÁLASZTÁSHOZ, HASZNÁLATHOZ, ÁPOLÁSHOZ Az oldal több évtizednyi tapasztalás során kialakult véleményemet mutatja. EVEZŐ FA 1CM hirdetés részletei. Két külön csónak evezőként vagy egyetlen duplatollú kajakevezőként is. Eladó a képen látható fa evező pár.


Sevylor, Campingaz, kajak, csónak , evező , mentőmellény Úgy néz ki a JavaScript ki lett kapcsolva a böngésződben. Ahhoz, hogy webáruházunk összes funkcióját elérhes kérlek kapcsold be a JavaScriptet - ha segítségre lenne szüksége kattints ide! Evezőtartó villával.


Csónak kiegészítők többféle méretben és kiszerelésben kaphatóak. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések