2017. június 13., kedd

Nádszövet fejér megye

Velence-Ná a minőségi nádszövet ! A nádasokat magam járom be, hogy a legjobb minőségű nádszövet és nádtető anyagok kerüljenek ki fejér megyei telephelyünkről. Apróhirdetés szövege: Csordás István vagyok. Több mint három évtizede egyéni vállalkozóként,foglalkozunk nádtető készítéssel és felújítással valamint, nádszövet és nádpadló gyártásával, forgalmazásával.


Dolgozóink nagy szakmai tapasztalattal és anyagismerettel rendelkeznek.

Megrendelőink részére igyekszünk teljes körű szolgáltatást végezni. A haszonnádvágásból pedig nádszövet , nádpalló és tetőfedésre alkalmas kíváló termékek. Nézd meg a lejárt, de elérhető terméket is.


Ha találsz kedvedre valót, írj az eladónak, és kérd meg, hogy töltse fel újra. A Vaterán lejárt aukció van, ami érdekelhet, a TeszVeszen pedig 2. Belátás elleni műanyag kerítések – Festett árnyékoló hálók, műsövények, műanyag fűzfavessző árnyékolók, műanyag nádszövet árnyékolók. A rendszeres kezelésen túl nagymértékben függ, hogy milyen nádat szerzünk be.


Mert nekünk nem mindegy, hogy milyen a nád.

Cégünk tevékenységi köre igen kiterjedt: komplett nádtetőkészítés, nádszövet és nádpalló gyártás. Ezen felül a mezőgazdaság és az építőipar területén is rendelkezésre állunk a jelenlegi és leendő partnereink részére egyaránt. Munkatársaink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Havonta több millióan választják az ingatlan.


Te is itt új otthonod! Rusztikus kerti bútor, pavilon, nádtetős kiülő – használt. Nagy választékban kertibútorok, étkező garnitúrák csomoros nyárfából, AKCIÓS áron a gyártótól. Fejér megyei lakás hirdetés az ingatlan. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


A Vaterán lejárt aukció van, ami érdekelhet, a TeszVeszen pedig 2. Ezen felül a mezõgazdaság és az építõipar területén is rendelkezésre állunk a jelenlegi és leendõ partnereink részére egyaránt. Szép tető jó áron, Porteleki tető! MEGÚJULÁS VAGY ÚJ ÉPÍTÉSE lehetne a mottó.


Az ingatlan teljesen üres, az utóbbi évben nem lakták. Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked. Veszprém-Kádárta, Szövetkezet u.

Sűrű, horganyzott dróttal szövött nádszövet , mely ideális kerítések esztétikus borítására, s ezáltal terek egyszerű elválasztására,. Tevékenységek nádtető készítése, javítása, tetőszerkezetek ácsolása, állványozás, nádtermékek ( nádszövet , nádpalló, vakolattartó) gyártása. Vadháló, drótfonat, kerítés építés, akác oszlop, vadriasztó huzal — Stabil csomózású P-tech Vadháló, félkemény huzalok, m oszlop távolság esetén is feszes kerítés építhető! Székesfehérvár, Bakony u. Európa egész területén dolgozunk!


Használt autó, új autó érdekli? Magyarország legújabb használtautó adatbázisában! Ha a többi megye irányítószámaira vagy kiváncsi a menüben megtalálod az összes megyét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések