2017. június 14., szerda

Aco self hexaline folyóka ár

Szállítási díj min. KÉSZLETRŐL AZONNAL! A megadott ár db termékre vonatkozik! Tervezői minden egyes részletre nagy odafigyeléssel gondoskodtak. A sokoldalú folyókát garázs és kapubejárókhoz, zárt vagy nyitott udvarokba, bejáratok, előterek köré, teraszokra, kertekbe egyaránt alkalmazhatjuk.


A családi környezetben előforduló.

HexaLine is a recyclable polypropylene trench drain system with a range of innovative features, making installation of drainage channels easier then ever. This product is suitable for pedestrian and light vehicle traffic applications. Check out HexaLine Brickslot for a more discreet, slot drainage solution for the HexaLine channel. A folyókatestbe integrált EPDM tömítés tökéletes vízzárást biztosít.


Ez által nem juthat víz és szennyező anyag a burkolt felszín alá, nem károsodhat a folyóka teherhordó rétege sem. Felfogja a homlokzat felöl érkező vizet, valamint a szivárgó retegből érkező vizet és probléma nélkül. ACO Comfort alacsony beép.


Megnevezés, Cikkszám, Méret, Bruttó akciós ár.

Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan! Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Kapcsolja össze a „B“ klipet a műanyag folyókatesttel Távolítsa el mindkét „A“ klipet és az „Y“ területet B klip B klip Y terület 2. Aco SELF Euroline, Hexaline 2. Cégünk folyamatos innovációval kínál tökéletes műszaki és gazdaságos megoldásokat partnerei részére. Ezenkívül lehetőség van a csatornához történő függőleges csatlakoztatáshoz a kiüthető kialakításnak köszönhetően.


Könnyű, variálható vízelvezető rendszer műanyagból. HEXALINE csatlakozóelem fekete. Az esetleges nyomdai hibákért felelôsséget nem vállalunk. SELF SUPERMINI POLIMERBETON FOLYÓKA HORGANYOZOTT ACÉL RÁCCSAL 1M és még termék közül választhat a kategóriában. Webáruházunkban a termékek bruttó ára esetenként eltér az üzleteinkben található áraktól.


Az online árak csak a webáruházban leadott megrendelés esetén érvényesek, személyesen is átveheti üzleteinkben a megrendeléstől számított napon belül. Modular rozsdamentes folyóka rendszer. Alkalmazás „M” típusú folyóka mely a felszíni vizek.


KOSÁR EGYEDI ÁR MEGRENDELÉS. Friedl Arret BVGkombitérkő. Free Shipping Available.

Money Back Guarantee! Horganyzott acél ráccsal gépjárműterhelésnek is megfelel, ezért beépíthető garázsbejáratoknál, kapubejáratoknál, de alkalmazható a. Az Aco Hexaline folyóka horgonyzott acél ráccsal a családiházak körüli vízelvezetés egyszerű és variálható megoldása. Döntse el, hogy mely cookie-kat kívánja engedélyezni. Bármikor megváltoztathatja ezeket a beállításokat. Ezek a változtatások korlátozhatják az oldal elérhetőségét, használatát.


A könnyedén vágható vízelvezető garázs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések