2017. június 2., péntek

Cabrio vászontető javítás

A tető elkészítése kifejezetten precíz munkát igényel, valamint szinte minden autónál más kihívással, márkánként egyedi megoldásokkal találkozik az ember. A képekre kattintva nagyban is megnézheti cabrio ponyvázási referenciáimat, és eldöntheti. Ponyvázás, ponyva készítés, ponyva javítás , kisteherautó ponyvázás, kamion ponyvázás, hajó ponyvázás, cabrio.


A honlapját néztem, de vannak árak. Kabrió műanyag ablak csere, üveg ablak pótlás műanyag, víztiszta 1-mm-es gyári ablak fóliával. Cabrio tetőjavítás!

Első az állapotfelmérés, tisztán és világosan látszik hogy a kiszemelt példány vászonteteje már menthetetlen állapotban van. Nem tett jót neki az idő vasfoga, a napocska és az UV sugárzás ereje, a többszöri nyitás-csukás fizikai hatásai és az előző tulaj vagy tulajdonosok jobbító szándéka sem ami döbbenetes gányolások teljes palettáját teríti ki elénk. Több mint egymillió használt és új alkatrész egy helyen. Ekkor szembesülnek az aprócska hibával, amitől már nem is olyan menő a verda.


Több nyitott sportautónál is előfordul, hogy az idő vasfoga vagy a sok használat miatt a kinyitható cabrio ponyvarészénél a hátsó kis szélvédőnél elengedi a ragasztás a szövetet. Speciális aluminimuheggesztéssel a vázszerkezetet javítottuk, majd felkerült ez a kitűnő minőségű fehér kabriotető szövet, a képen látszik munkánk eredménye. Műanyag ablak csere.


Terepjáró ponyva készítés.

Teljes bőr belső készítés, átalakítás. Oldtimer utastér teljes körű és részleges restaurálás. Bőr kormány készítés, kormány bőrözés, váltógomb, váltóharang készítés. Helyenként pedig összehasonlíthatják a javítás előtti illetve utáni állapotot. Büszkék vagyunk, hogy az egész ország területéről, sőt ritkán külföldről is felkeresnek minket minőségi munkánk és mérsékelt áraink miatt.


FELIRATKOZÁS, KÖSZÖNJÜK! Hamarosan, videóban is köszönetet mondunk nektek és beszélünk a jövőbeli terveinkről is. A mai videóban folytatódik.


Vásárlásnál a vászontető állapota mellett nem árt korábbi sérülések nyomai után kutatni, a rozsda pedig a megkímélt autók (különösen NB-k) állományát is. A cabrio tető számos helyen és módon tud meghibásodni. Aki komolyabb gépet akar, Vitarát, vagy újabb Grand Vitarát keressen, aki a bizarr kocsikat szereti, a targatetős X90-ben találja meg a számítását.


Védelem a szöveteknek Kül-és beltérre is Hosszan tartó hatás Kiváló védelem a textilnek A Pearl Fabric Hood Protector speciális védőréteget képez textil anyagokon, így azokon nem hagy nyomot még a rájuk ömlő folyadék sem. Kicsit hülyeség amit a címben írtam. A rossz állapotú tetőt nem igazán szokták javítani. Inkább megnyúzzák és újra felöltöztetik.


HABÁR az én autóm teteje pont javítva volt. Ahogy a pro-kontra posztban is írtam a Barchetták teteje mechanikai hibával küzdenek és becsípődik az anyag. Azt írja pl hátsó szélvédőre: Megoldható az eredeti ponyva alkalmassága esetén az eredeti ponyvában lévő, elengedett ragasztás javítására is, újra ragasztással, ennek munkadíja 70.

JAVÍTÁS Balesettel, sérüléssel természetesen sosem számolunk előre. Azonban egy-egy ilyen sérülés komoly károkat tud okozni ha nem javítják, esetleg a sérült teherautó vagy kamion ponyva miatt a teherszállítót nem engedik be a célállomás telephelyére biztonsági és egyéb előírások miatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések