2017. március 6., hétfő

Vegyszermentes tisztítás

A naturista háztartás egyik fő része a vegyszermentes tisztítás. Napjainkban, amikor a kereskedelem szebbnél szebb csomagolású, alaposan tesztelt és jól bevált tisztítószereket kínál, melyek, hála a modern technikának, a leggyorsabban és leghatékonyabban kitisztítanak mindent egy háztartásban, nem árt néha emlékeznünk elődeinkre, akik háztartásukat természetes. Ezek után a sütőd ragyogóan tiszta és vegyszermentes lesz!


Kipróbáltuk, alkalmaztuk többször is, gyönyörűen működött, menni fog neked is! Mivel vegyszermentes technológiával végezzük el az összes takarítási feladatot, nem kell aggódnia, hogy valamilyen káros anyag jut a bútorba, autójába, matracába vagy a szőnyegbe. A tisztítás során széndioxid molekulákat juttatunk a kívánt felületbe.

A széndioxid felhajtóerejének köszönhetően a szennyeződések a. Homlokzatok tisztítása, ablaktisztítás, vegyszermentes tisztítás. Ablaktisztítás és kirakatok, homlokzatok tisztítása területén az alábbi szolgáltatásokat vállaljuk: Üveg és homlokzat tisztítást Puraqleen technológiával m magasságig. Irodaházak, lakóépületek nehezen megközelíthető ablakainak külső-belső.


Ablakot alkohollal és ecettel érdemes tisztítani , külön-külön is. Nagyon jól tisztít, fertőtlenít, és öblítőre sem lesz szükséged a mosáshoz. Vegyszermentes vízkőmentesítés: Fél liter vízhez tegyél ek.


A csaptelepet lefújo negyedórára békén hagyo aztán mosogatószivaccsal áttörlöd.

Erős vízkő esetén ezt. Mi súrolás és sikálás nélkül, kíméletesen ám maximális hatékonysággal tüntetünk el bármilyen szennyeződést bármilyen kárpitozott felületről, mindezt gyorsan, hatékonyan és. A teljesen vegyszermentes Ozonmed eljárás után minden friss illatú és higiénikus lesz.


Az autóklíma berendezés remek táptalaj a mikroorganizmusok elszaporodásához. Környezetbarát, 1 vegyszermentes és biztonságos fertőtlenítő, szagtalanító és légtisztító eljárást alkalmazunk, amely ózongenerátorral előállított koncentrált ózon erős antibakteriális, csíraölő és szagtalanító hatását alkalmazza. Az ózonmed eljárás végén az előállított ózon tiszta oxigénné alakul.


Tisztítás a természet erejével. Probiotikus tisztaság az egész háztartásban. This video is unavailable. Mivel vegyszerek nélkül történik a tisztítás , így azon túl, hogy környezetbarát technikáról van szó, hosszú távon még takarékoskodhatunk is, hiszen megspóroljuk vele a korábban folyamatosan használt vegyszerek árát.


Kíméli a vizet, hiszen nem kerül a lefolyóba káros anyag a takarítás során. Használata: Célszerű ezt is spricnis flakonban elkészíteni. Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ.


A Weboldal használatával Ön beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket. Szeretettel köszöntelek a Háztartásvezetés-házi praktikák klubban! Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.


Contact Musement any Time.

Help you Plan Your Trip. Amazing gift: the Musement Card! Discover Activities in New York. Book the best Tours Online Now! A vegyszermentes tisztítással véded környezetedet , ami fontos a XXI.


Most ezeket terméket szeretném a figyelmedbe ajánlani! A drogériák és szupermarketek polcai roskadoznak a különböző, erősebbnél erősebb tisztítószerektől. Mind azt ígéri, a másiknál tisztábbra takaríthatod vele a lakásod.


Az általunk használt vegyszerek, hormonok és egyéb mesterséges anyagok egy része a mezőgazdasági művelés, a nem megfelelő hulladék-elhelyezés, vagy a szennyvízkezelés során a talajból, a felszín alatti és a felszíni vizekből bekerül a természetes anyagkörforgásba, és ezáltal élelmiszereinkbe. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Szuper eredményeket érhetsz el pár darab citrom és víz segítségével!


A legmakacsabb kajafoltokat is eltünteti! Egy üvegtálba, vagy széles nyakú kancsóba engedj vizet. A mikrót a maximumon percig járas majd további percig hagyd állni bent a tálat, nagyon fontos, hogy a mikró.


A ózongáz elpusztít minden ismert baktérium és vírus fajtát, lebont minden mikroorganizmust, elpusztítja a helységben a penészgombát, atkákat, bogarakat, pókokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések