2017. március 31., péntek

Tokozott irányváltó kapcsoló

Tokozott kivitelű irányváltó kapcsoló 3P 40A, 1-0-állással. Hozzáadás a kedvencekhez. Az ipari kapcsoló elektromos berendezések és fogyasztók kapcsolására szolgál. A közép- és kisfeszültségű (mechanikus és félvezetős) kapcsoló feladata.


Sz) a terhelés áramkörébe való bekötési vázlatát a 6. Két különálló kapcsoló egy tokozatban.

Bekötési ábra kettő fázisú vezérléshez. W IRÁNYVÁLTÓ FÉLVEZETŐ- KAPCSOLÓ. Moeller tokozott kivitelű irányváltó kapcsoló 3P 32A, 1-0-állással.


Irányváltó kapcsoló Névleges áram A Kapcsoló állások száma Védettség. PólusszáTerhelhetőszéga 20A Teljesítménye 5kW Védettsége IP65. Hasonlítsa össze az árakat!


Kamrás kapcsoló fázisú irányváltó tokozott 20A PE20A-WU3. A kép illusztráció, a termék képe a valóságban eltérhet.

Eaton Kézi kapcsoló 32A irányváltó tokozott 3P. Kézi működtetésű tokozott kapcsolók. Gyakori igény azonban, hogy a frekvenciaváltó tokozott kivitelben készüljön,. Kínálatában valamennyi, az iparban jelentősnek számító gyártó termékei megtalálhatók.


A tokozott ipari kézi kapcsolók népszerű kategóriánk, melyben megtalálja amit keres, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot. Az adatkezelési tájékoztatóban és jelen nyilatkozatban foglaltakat megértettem, azokat jelen négyzet kitöltésével önkéntesen, minden külső befolyás nélkül elfogadom. BE-KI kapcsolók, Szakaszolókapcsolók- BE-KI kapcsolók. Bütykös kapcsolók, szakaszolókapcsolók, Moeller - Eaton termékcsalá Villamossági, elektronikai. Moeller előlapra szerelhető irányváltó kapcsoló 3P 20A 1-0-állással.


Sűlyeszett ipari kapcsolók. V -os és 12V-os típusokba is egyaránt megfelelő. Ganz tokozott kapcsolók kategória Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Terhelés csillag-delta kapcsoló 3-pólus 32A előlapra közéépíthető tokozott Harmony KSchneider.


Terhelés irányváltó kapcsoló 3-pólus 63A előlapra közéépíthető tokozott Harmony KSchneider Nettó kedvezményes ár. A tűzjelző és a kábeltálca, illetve a legrand valena ár, falon kívüli kapcsoló , távirányítós kapcsoló is. A Pauer-Land elektronikai áruház a lakásriasztó és egyéb riasztó rendszerek mellett nagy választékban forgalmaz ip camera és cctv vezeték nélküli kamera rendszereket, foscam berendezéseket.


WEBáruházunkban szerződött partnereink vásárolhatnak.

Kérjük, lépjen be vagy töltse ki a regisztrációt. Elfelejtette a jelszavát? Segítségre van szüksége a választásban? Forduljon bizalommal szakértő kollégáinkhoz - Haluxvill Kft.


Ipari kapcsolók kedvező ár és minőség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések