2017. március 31., péntek

Szilikongumi lap

Hőálló szilikon lemez gyártás. Szilikon lemez gyártás - Bondex Kft szilikon üzem. Széles befoglaló és vastagsági méretválasztékban gyártjuk és forgalmazzuk, így a felhasználási körülményeket figyelembe véve mindenki megtalálhatja a számára legjobban megfelelő síklemez terméket.


Cégünk vállalja rajz, 3D modell, vagy termékminta alapján extrudált profilok, préselt formadarabok gyártását, partnereink egyedi igényei szerint, az ahhoz szükséges szerszámok tervezésével és legyártásával együtt. A színes szilikon lap az általános alapszínekből készülhet: fekete szilikon lap , fehér szilikon lap , szürke gumilap, barna.

Vastagságtűrése ±mm. Keménysége SHA , mely a gumiiparban közepes értéknek felel meg. Ezen kívül csúszásgátló alátétként, hőfüggönyként, elektromos szigetelő szőnyegként, egyedi kompenzátorok ragasztásos kivitelezéseihez is felhasználható. A szilikon azon műanyagcsoport elnevezése, ahol a polimer szerkezet alapját sziloxán lánc alkotja, vagyis a vegyületek gerincét egymáshoz kapcsolódó szilícium- és oxigénatomok alkotják.


Dizájn funkciót is elláthat pl. Habosított szilikon lap. A szilikon habszivacs lemez ötvözi a normál tömör szilikon lapok kiváló tulajdonságát, mint pl.


Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Looking For To Buy? A mm-es mm 1mm 2mm mm-es szilikon gumi lap szalag roll a vákuum gépet vásárolni ESHINE gumi itt spongesilicone. Mi vagyunk az egyik vezető kínai gyártók és szállítók különböző szilikon gumi termékek.


Termékkínálatunkból nem hiányozhatnak a szilikon lemezek. Igény esetén a szilikon lemezek rendelhetők akár növelt hőállósággal vagy egyedi. Anyag Alapanyag: szilikon gumi Speciális típusok esetén lehet egyéb adalék pl. Az építőipar, a lakatosipar, a barkácsolás egyik legfontosabb anyagával a különböző alapanyagú és formájú profillal, és annak gyártásával, forgalmazásával és feldolgozásával foglalkozó cégeknek, vállalkozásoknak, lehető legteljesebb bemutatása honlapjaikon, elérhetőségeiken keresztül. A februári menük egy részét láthatjátok.


Lesznek benne levesek, főzelékek, húsos és húsmentes ételek. Gumilemez, gumi tábla, gumi lap , gumiél, hótoló gumi ipari gumilemezek Az ipar szinte valamennyi területére tudunk megfelelő méretű és minőségű gumilemezt, gumi táblát, gumilapot szállítani. Széles kínálatunkból kedvező áron, akár egyedi árakon is kiszolgáljuk megrendelőinket. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a lehető legjobb árat kapja!


HUNStrip, 6x 8mm szilikon lapok, sz. A szilikon lap termékeket hőszigetelő tulajdonságai miatt szigetelő szilikon lemezként,vagy meleg üzemű gépek hőfüggönyeként is széles körben lehet.

Töbekközött a szilikon csövek, szilikon zsinórok, szilikon profilok,. Kialakítás: mindkét. Tevékenység: szilikongumi lap.


RTV szilikongumi - Webáruház Családinet - Farsangi álarc készítése Földgömb készítése gipsz alapra Gipszkép. Egyedi lakásdekoráció Gipsz lábnyom minta Gipszmaszk a falon - Kreativhobby Gipsz öntés történet Gipszöntéshez tanácsok - Kretív szoba blog Kreatív Diszkont - Kiöntő formák. Csak úgy folyt a pénz fideszes Józsefvárosban. Ismét csökken az üzemanyag ára a hazai kutakon A dolgozókon bukhat el a sokmilliárdos orosz-magyar üzlet Fadarabokat szúrtak egy vízvezetékbe javítás gyanánt Erdélyben Javítás közben felborult a szaúdi herceg luxusjachtja Hatvanhoz közel épült milliárdos üzlet. RĂśviden a szilikongumi (szilikonkaucsuk) tulajdonsĂĄgai: szilĂ­cium alapanyag, gumiszerűen rugalmasak, magas hőmĂŠrseacu Profil Gumi a profi gumiprofilos - Műszaki Gumigyártó Kft.


Minden, ami gumi profil, szilikongumi vagy műgumi. Az ipari szilikon lemezek széles körűen alkalmazhatóak, felhasználása alkalmasak a legkülönbözőbb területeken még magas hőmérsékleten is. Mindkét oldala sima felületű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések