2017. március 16., csütörtök

Repedések a fitymán

Pár hete kezdődött, mintha kiszáradt volna a fitymán a bőr, aztán elkezdett felrepedezni. Használtam rá körömvirág krémet, aztán a Kedvesem tanácsára Neogranormon-t, ami úgy tűnt, hogy beválik, de újra megjelentek a repedések és egyre nagyobb mértékben és most már nem tűnnek el egyik hatására sem, plusz a mai nap zuhanyzás után fel is dagadt a fityma. Repedések a fitymán. Jó napot Doktor Úr!


Szeretkezés után elég mély repedéseket vettem észre a fitymán. Válasz: Kedves Kérdező. A nemi szervi herpesz nem zavarja sem a terhességet, sem a szülést. A repedéseket nem krémmel, hanem pici műtéti beavatkozással kezelik, ami végleges megoldást nyújt a problémára.


Azok szervezetében, akik már átestek fertőzésen, a méhlepényen átjutni képes, tehát a magzatot is védő ellenanyagok termelődnek. Pár napig testápolóval kentem, megszűnt a probléma, de egy hét után most újra előjött. Szárazság, repedések , szűkület.


Azt olvastam, hogy a fitymán a sebek csak hegesen gyógyulnak, azaz később újra felszakadhatnak, ezért körülmetélés javasolt. Volt már valaki hasonló helyzetben, vagy emiatt műtéten esett át? Akadálytalanul hátra lehet húzni a bőrt, de ha ez erősebben történik, akkor a bőr paláston apróbb 1-mm hosszú repedések jelennek meg, amik gyorsan gyógyulnak.


A makk felületén is ha erősebben érek hozzá, látható felszíni repedés - kis megnyílt vonal - keletkezik. Volt elterjedt probléma repedések a bőr kezét. Először is, a felhám kiszára és durva vonalú, akkor jelennek meg a kis repedések , amelyek önálló gyógyítani egy idő után. Azonban néhány súlyosabb esetben az emberi epidermisz elő mély sebeket okoznak sok kényelmetlenséget, és lassan gyógyulnak. Ezekben az esetekben zavart szenved a szájnyálkahártya megújulása, nyelvünk érzékeny lesz, az ajak kiszára berepedezik, a szájzugban kis érzékeny repedések alakulnak ki.


A B12-vitamin és folsav hiánya vérszegénységhez (anémia) vezet, melynek első tünetei mindig a szájban alakulnak ki. Apró piros pöttyök a fitymán. Amennyiben szexuális aktus után jelentkezik, nagy valószínűséggel irritációról lehet szó.


Ebben az esetben egy héten belül magától elmúlik a tünet, amiben a körömvirág krém segíthet. Most derült ki a betegségem, és inzulinnal kezelnek. A fitymámon, valószínűleg a. Fitymán repedés Kérdés: éves fiú vagyok, a fitymámon apró repedések keletkeztek.


Az együttlét után ezek a repedések nagyobbak lesznek, és fáj, ha felhúzom. Mikor újra megjelennek, akkor úgy érzem, mintha nehezebben tudnám felhúzni a fitymámat, és száraz is. A repedések leggyakrabban a fitymán helyezkednek el, és gyakran előfordulnak.


Fimózis, balanoposthitis, diabetes mellitus és preukarcinóma, például leukoplakia megjelenése esetén jelentkezhetnek. Lehet ez fertőzés vagy gomba miatt és ha igen betadinnal lehet kezelni vagy kamillás testápolóval? Javaslom keressen fel bőrgyógyász szakorvost, úgy hogy előzőleg ne kezelje semmivel és látszódjanak a tünetek. Van hatékonyabb gombaellenes.


Kérdések és válaszok Bőrbetegségek témakörben. Ezelőtt sosem volt probléma, de most zavar. Ha nem szeretkezünk napig, akkor teljesen elmúlik, de.


Irritáció vagy fertőzés (baktérium vagy gomba) lehet az oka. Ha irritációról van szó, akkor magától elmúlik egy héten belül. Ha fertőzés okozza a tüneteket, akkor nem múlik el, ekkor fordulj szakorvoshoz!


Olyan problémám van, hogy barátnőmmel eljutottunk a szexig de egyszerűen vagy nem áll fel, és ha fel is áll bármi kis apróság közbejön (gondolok itt hogy basszus nem zártuk kulcsra az ajtót vagy már megy a szex, pózváltás) lelankadok és utána nem is áll fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések