2017. március 16., csütörtök

Kismegszakító soroló sín

Kisfeszültségű villamos termékek nagykereskedelme országban! Az alsó sínezés előnye, hogy külön köthető be a soroló sín és a bejövő. Schneider Electric R9XFH3fésűs sín 3P 57M 1Fm.


Akciós soroló sínek a legjobb áron, széles választék, akár kiszállítással. Kismegszakító soroló sin 3F villás 1m olcsón a Műszaki Kereskedőházban. Rendelj a Tibivill webáruházból.


Düwi kismegszakító sín (pólus) vásárlói ezeket a termékeket szokták még. A TFSS- kódjelű sorolósínek kismegszakítók betáplálási oldalainak. N1KE széles kismegszakító csatlakozó kap- csaiba. Tartomány: Acti iID áramvédős kismegszakítók. Soroló sín , szerelő sín a legjobb ár-érték.


Megnevezés: Biztosíték kismegszakító soroló szerelő sin Szerelhető rá természetesen minden, ami a kismegszakítók szabványos rögzítési helyére illeszthető PL. A LINE jelöli a kismegszakító bemenetét és a LOAD jelenti a kimenetét. De mért van ennyi vita még szakmai körökben is a kismegszakító bekötésével kapcsolatban? Sokan a pólusok számozása szerint kötnek, mások a kismegszakító szimbólumában látnak bekötési rajzot. Biztosan nem ezek, a más szempontból viszont fontos.


A sínezést tekintve a jobb kismegszakítók felül és alul is sínezhetők. A felső sínezés előnye, - amelyet csak egy gyártó tud szolgáltatni. A VDE minősítésű készülékbe 5-mm² keresztmetszetű vezeték köthető be.


Villás kivitelű soroló sín Hossza 2mm Szélessége 1mm modul Max. Fázissín (fázisú) méteres U típusú THP-150. A feltüntetett ár méterár, kérjük rendelésnél. Az aerodinamikus oldallemez kialakítás biztosítja a levegő átáramlását a kismegszakító belsejében, hogy maximális legyen a bimetálos kioldó egység érintkezése a külső levegővel.


Ennek eredménye a nagyon pontos kioldás a túlterhelési tartományban. KISMEGSZAKÍTÓK, VEZETÉKVÉDŐ KAPCSOLÓK HIBAÁRAM KIOLDÁSSAL. Nézze meg, a kategória többi termékét is Szerelősínek és vezetősínek. A kismegszakító olyan hálózatok zárlataitól és túlterheléseitől való védelemre szolgál, amelyekben nagy indítási áramú erősáramú berendezések vannak. Az AMPARO család tagjai kialakításuknak köszönhetően alul és felül is vezeték és soroló sín csatlakozással, vezetékcsatlakoztatási hiba elleni védelemmel, valamint VDE minősítéssel rendelkeznek!


Használható az ACTIkismegszakító sorozathoz. Jump to navigation. Alkalmazható kisfeszültségű mérő,- vezérlő, -elosztóberendezésekben a null- és a védővezetők megbízható csatlakoztatására és elosztására, csavaros hüvelykapcsokkal. A csavar anyaga cinkbevonatú acél. UL94-Vlángállóságú műanyag szigeteléssel rendelkezik.


Adatkezelési Tájékoztató Üzenet küldés. Minden jog fenntartva. ELMARK soroló sín , 3P, 125A, 1m, - A kép illusztráció!


Weboldalunkon, mint szinte minden más weboldalon, cookie-kat használunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések