2017. március 24., péntek

Natúr fa korong

Négy korongszettedhez két natúr fa korongtartó dobozt kapsz, melyben. Szeletelt fa korongok , beltéri fa burkolat. Antik bútor, egyedi natúr fa és loft designbútor,. Jópofa natúr termék sokszínű a felhasználási lehetősége.


Pikk fa korong Hfeliratos natúr – Pikk fa korong Hfeliratos natúr. Több információ Ezt a pint Géza Kovács által – több másik mellett – itt találod: Diy.

Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Vintage és modern lakberendezési és lakásdekorációs termékek.


A fa szeletek dekorációs elemként tökéletes alapanyagok. Tökéletesek például faliórának, amihez csak az óraszerkezetet kell beszerezni mutatókkal, ami 4forint körüli árat jelent. Ha szereti a különleges megjelenésű képeket, akkor fotó is kerülhet a korong felületére. A fáról: erezete halvány, húsa fehér.


Lehet festeni, filctollal színezni, de használhatod így is natúran is.

Natúr fa tulipántrend. Eladó a képen látható db nagy méretű (mm) natúr fagyöngy. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó fa korong kategóriába tartozó termékek árait! Szeretnék eladó lenni az eMAG-on.


Fa korong tört darabok, 1g, natúr , kötetlen válogatás. Ingyenes házhozszállítás 8. Fa , Egyéb fatermék, Famegmunkálás,. Ft feletti vásárlás esetén. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Dropdown header Személyes menü Üzeneteim Vásárolt áruk Megfigyelt. Kosárba teszem Bővebben. Kapcsolódó termékek.


Széles választékban kínálunk falapokat, fahasábot, fa termékeket. Ezeket a fakorongokat sokoldalúan díszíthete a lapos hátoldalra mágneskorongot vagy brosstűt ragaszthatsz, bármilyen technikával díszíthető, festhető. Karácsonyfadísz, köszönőajándék, ajándékkísérő, névjelölő és még sok minden más válhat egy furattal rendelkező fakorongból. Fakorong natúr , átm.


Akár ingyenes szállítással.

Sokoldalú, vékony faszeletek pl. A természetes anyagok mérete, alakja és minősége változó, és a szállítástól függően a m. Kívánságlistámra teszem. Festett fa korong asztalszámok db.


Mérete: Pálca hosszúsága: 39.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések