2017. március 29., szerda

Fix zsalu

A SIG BLR-0-R Kör keresztmetszetű esővédő rács alumíniumból, levegő beszívásra vagy elszívásra fix zsalulevelekkel. Levegő befúvásra és elszívásra a szellőző rendszerekben, anyaga alumínium. Natúr alumínium színű.


Préselt alumínium zsalu kör keresztmetszetű légcsatorna csatlakozóval. Rovarvédő háló a zsalu hátoldalán.

Mivel a nem eltávolítható zsalu anyagának első változata sokkal gyakoribb, akkor példaként érdemes figyelembe venni a kibővített polisztirol blokkok felállításának technológiáját. Házak építése egy fix zsaluzatból. Tehát a talaj számára a legmegfelelőbb módszer az alapja. Leggyakrabban - ez egy szalagos alap. Kerek öntött alumínium fix zsalu dróthálóval.


WSK automata túlnyomás kibocsátó zsalu , műanyagból. Kézi szabályzó zsalu : Kézi szabályozó zsaluk esetében a hosszúság és magasság méretek nem felcserélhetőek.

Beépítési hossz: 1mm, de a megrendelő kérésére egyedi szélességben is legyártjuk. A zsalu két típusa létezik: lecsatolható zsaluzat és nem kivehető. Ebben a cikkben a zsaluzat második formáját tekintjük - nem eltávolítható. Az esővédő zsalu a légcsatorna rendszerek kültéri záróvégén, ill.


Fix zsalu - Négyszög keresztmetszetű idomok. Keret horganyzott acéllemezből. Csatorna végébe építhető kivitel. Befalazókerettel vagy befalazókeret nélkül.


Zsalugáter lamellái fixen vannak rögzítve a szárnyakhoz, dőlésszögük nem változtatható. Hőszigetelő tulajdonságuk elmarad a mozgatható lamellás kivitelétől. Megvédi a rendszert a külső behatásoktól. EcoAs – A robusztus kézi zsalu Modulárisan és hatékonyan a cél felé A moduláris rendszer sokféle feladathoz Az EcoAs zsaluval rugalmasan és gazdaságosan megvalósíthatók a szabálytalan alaprajzok és geometriai formák.


A hatékony kézi zsalu daruzás nélkül alkalmazható, amivel időt és költséget takarít meg. Amikor a zsalu használata nem szükséges, akkor a fix (fokos szögben elhelyezett) zsalus, vagy a zsalu nélküli dróthálós verziót ajánljuk. Mindkettő szinte azonos jellemzőkkel rendelkezik, de alacsonyabb áron.

L zsaluelem 25cm magas,10cm széles talprész. Egyedi magasságokban is! Rendelj,kérj ajánlatot. Szállítás országosan nap alatt, postai úton, bárhova, házhoz.


Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. A zsalu felső átkötése (száraz átkötés) a 23-as ­feszítőkarom segítségével oldható meg. Az AluFix és az alkus műanyag zsaluhéj kombinációja a látványbetonnal szemben támasztott legmagasabb követelményeknek is képesek megfelelni. Homlokzati állvány, zsalu , állvány.


Zsalukő, betonfalazó elemek ingyenes anyagköltség számítással, országos házhozszállítással. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések