2017. március 10., péntek

Beton dübel ár

Tipli, dübel kategóriában 3termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle méretben és minőségben. Válasszon Praktikusan! Vásárlás: Dűbel árak, eladó Dűbelek.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Dűbel termékek, Dűbel márkák. A legtöbb szakember és laikus nem tudja, hogy a dübel szó tulajdonképpen német eredetű, és magyarul tiplit jelent.

Tulajdonképpen magába foglalja az összes rögzítéstechnikai elemet nem csak a fémből készülteket. Webáruházunkban találni fog minden rögzítéstechnikai helyzetre megoldást, legyen az mennyezetre függesztés. Ezen oknál fogva tanácsunk mindenképp a következő: szerezzen be egy univerzális dübel boxot illetőleg egy dübelkészletet, amely több különféle univerzális dübelből áll. Végeredményben mindenkor megéri, és Ön az OBI-nál sem az ár , sem pedig a minőség tekintetében nem csalódhat.


Tehát, kezdjen is neki! A jó minőségű, kétkomponensű, sztirénmentes Soudalfix, amely egy nagyon sokoldalúan felhasználható vegyi dübel. A kimagasló tapadó-, nedvesség- és páratűrő-képességének köszönhetően a legkülönbfélébb felhasználási területeken lehet alkalmazni, pl. Akciós Fischer Dűbel ár !

A műanyag dübel terméket nálunk db-ra is vásárolhatja. Gépek, technológiák és szoftverek az építőipar számára - termékeinket egymással tökéletes összhangban fejlesztjük, így teljeskörű megoldást nyújtva a tervezéstől egészen a kivitelezésig. Műanyag dübel a KBL-Hungária Kft. Termékeink rendkívül széleskörű alkalmazásokhoz lettek fejlesztve, legyen szó mindennapi használatról, vagy a legkeményebb építőipari körülményekről. Hőhídmentes tárcsás dübel 150mm.


Leírás: Poliamid anyagból készült fémbeütőszöges dübel. Ft–Ft Opciók választása. Dübelek vásárlása és rendelése az OBI-nál. A feltüntetett műanyag dübel termék fogyasztói ára bruttó ár.


A) A kereskedelmi forgalomban lévő termék színe forgalmazónként változhat. Az AUSTROTHERM hőszigetelő anyagok rögzítésének járatos módja a mechanikai rögzítés. A tárcsás műanyag dübelek jól alkalmazhatók beton ,könnyűbeton, tégla, üreges falazóanyag, vagy fa aljzat esetén is. Pince mennyezetén vagy egyéb, esztétikailag nem igényes helyen önmagában is alkalmas a hőszigetelő-anyagok. Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél.


Kiszerelési bruttó ár : 1. Beütő tipli müanyag 6xmm. A fischer dübelek az építőanyagok széles skálájában jól alkalmazhatók.

This feature is not available right now. Please try again later. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította.


Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az adatok tájékoztató jellegűek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések