2017. március 27., hétfő

Horgolt futók leírással

Kötött és horgolt modellek leírással , mintával és sémarajzzal,. Mintagyűjtemény horgoláshoz: horgolt terítő minták. Ez egy, a rendszerünkbe frissen beérkezett kreatív ötlet, ezért még nem tartozik hozzá általunk készített bemutató leírás ,de hamarosan frissítjük!


Kössünk szép dolgokat gyerekeknek, nőknek és férfiaknak egyaránt. A minta lényege: Először rövidpálcákkal egy kúpot készítünk, majd ezt körbehorgoljuk, így alakul ki a fenyő imitáció.

Technikai érdekesség a kúp készítésénél, hogy minden harmadik sorban a pálcák tetején csak a hátsó szálba öltünk (magunktól távolabb). Egy kis meglepi a virág imádoknak. Ez egy orhidea fajta ,magyar nevet csak annyit találtam,hogy (hibrid orhidea) Amiben különbözik az általunk ismert orhídeától az,hogy a virágok és a levelek egy vastag száron elszórtan helyezkednek el. A virág is egyszerűbb elmarad a „nemszeretem” bibe horgolása. Kötni jó – kötés, horgolás leírások, minták, sémarajzok.


Tudom most sokan megrökönyödnek, hogy már karácsonyi minták? De igen, aki kézimunkázik, az tudja, hogy ha időben el szeretne készülni karácsonyra, bizony annak már most időben el kell kezdeni a kézimunkázást.

Horgolt karácsonyi díszek. Ha pedig meghorgolni a díszítésket túl munkás lenne számodra, talátam még két megacuki filces megoldást is. A minták itt és itt érhetőek el angol leírással.


Addig szép az élet, amíg te akarod. A boldogsághoz mindig legyen, akaratod! De ne várd a csodát, mert nincs. Nekem az egyik első kötött projektem volt anno egy kis szívecskés bögre cozy.


Az alábbi minta körben horgolja meg a fogót, de nyugodtan lehet ugyanezt a mintát sima négyzetnént is készíteni, oda-vissza horgolva, ilyenkor a végén csak össze kell varrni a végeket. Beköszöntött az allergia szezon. Sokan sajnos emiatt kénytelenek nélkülözni a virágokat, növényeket. Van aki a helyhiány miatt teszi mindezt, van aki, azért mert úgy érzi egy növény gondozása a mai gyors mindennapokban számára nem a legkedvezőbb, mert nála tuti minden virág kiszárad. Szükségünk lesz: és fél gombolyag póló fonal 12mm-es horgolótű Jelmagyarázat: LSZ- láncszem EP- egyráhajtásos pálca 1. Körbe fogjuk horgolni.


Csodás is csipkés is, kerek és horgolt ezt a példányt egy közepes vastagságú cérnából horgoltam vékonyabból még habosabb lenne ! VÁLOGATOTT HORGOLÁSLEÍRÁSOK AZ ÉVI HORGOLÁSLEÍRÁS GYŰJTEMÉNYE CÍMŰ OLDALAMRÓL, A FACEBOOK-RÓL.

Ne csak pulóverekre és terítőkre gondoljunk, a kerttől kezdve a konyháig, számos aprósággal dobhatjuk fel a környezetünket. Afrikai virág - horgolt hatszög nagyi virágoskertje patchwork készítéshez. Amigurumi 3D horgolt szív minta, leírással. Zsuzsi kötőgép használata - Kezdés.


Ezen az oldalon horgolt állatkáimat és egyéb kincseimet mutatom Nektek. Mivel egy idő után annyian voltak, hogy nem győztem ide feltölteni,. Szóval gondolom az kiderült, hogy variációt tettem fel.


Ez azért van, mert az egyik a fénykép alapján általam kitalált változat, a másik a készítő által megadott alaprajz szerinti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések