2017. március 2., csütörtök

Body 950 alvázvédő

Tökéletes tapadású anyag, amely rugalmasságát hosszú ideig megtartja. Kizárólag a karosszéria alsó részeire alkalmazható. Felhasználható külső és belső felületeken. Alapozni, vagy felülfényezni szükséges. Felhordása speciális szóró pisztollyal (4-bar) végezhető, mely.


Weboldalunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából cookie-kat használ. A pisztolyhoz egy üregelőcső is tartozik, melynek használatával a nehezen elérhető üregek védelme is könnyen megvalósítható. Keresés a következőre: Keresés. Alvázvédelmet akarok csinálni és gondolkodom milyen alvázvédőt. Használati utasítás : A kezelt felületnek tisztának, száraznak és.


Body 9-et szoktam használni. Szórópisztolyra szerelhető bitumenes alvázvédő. Alvázvédő kőfelverődésgátló aeroszol ( rücsi ) Szürke 500ml Motip. Kék,sárga dobozban van, leírásként rajta van, hogy hangszigetelő, alvázvédő , rücskösítő) Még a kiszerelés, meg a doboz is dettó ugyanaz, csak a cimke más.


A kocsi két első ajtajára rákentünk doboz ilyen cuccost, megtámogattuk kétoldalú. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! PinkMouse onlineWebShop system 3. További partnercégek és márkák ismertetője. BODY 9ALVÁZVÉDŐ RÜCSI.


Minden egyéb helyre a hagyományos kátrány alapú alvázvédő tökéletesen megfelel és lényegesen olcsóbb is. A spray-t nem ismerem, de kisebb javításokra biztos megfelel. Ez egy elég jó anyag, csak föl kell hígítani egy kicsit mert különben túl vastagon kerül rá a felületre és baromi. Speciális rücskösító szórópisztoly alvázvédő és kőfelverődésgátló anyagokhoz. Ft (bruttó) Kedvencekhez.


Rövidebb dűzniállással finomabb, míg hosszabbal durvább szemcséjű felületet kapunk. Gyorsan száradó rugalmas és textúrált felületet kapunk. Száradás után könnyen átfesthető akril, illetve bázisfestékekkel.


Unsubscribe from AmusementForce? Tisztelt Vásárlóink! A webáruház termékeinek feltöltése folyamatosan zajlik. Felmerülő kérdés esetén keressenek minket bizalommal elérhetőségeink egyikén! Explore our range of Lingerie styles to find your perfect underwear ensemble!


B a podkategórii e (špeciálne vrchné náterové látky). Alkalmazható alvázra és belső elemekre egyaránt. Kiváló tapadó képességgel rendelkezik. Rövidebb, Motorolaj olajshop és autóalkatrész webáruház. Otthonában, háztartásában és kertjében használt eszközök, festékek, szerszámgépek nagy választékban.


Szépen elmaszkolgattam az éleknél a kis autót, előkészítettem a kompresszort, a szórópisztolyt, valamint a szóróanyagot. Reméljük sikerült ezzel húzni a kis autónak még az éveit egy kicsit. Ha festék, akkor Piktorfesték - kifestene, felújítana, széles választékra és szaktanácsra vágyik, akkor Piktorfestek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések