2017. március 30., csütörtök

Mozgásérzékelő házilag

We are the ONLY CBD Centre in your local area to offer FREE consultation. We are Passionate about providing you with a professional, bespoke quality service. Check Out Fila A on eBay. Fill Your Cart With Color today!


Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Mozgásérzékelős GSM riasztó, telefonos riasztó! A készülék alkalmas méh kaptárak, présházak egyéb ingatlanok védésére. Kültéren és beltéren egyaránt.


Házilag is könnyen összeállítható vezeték nélküli riasztó szett. PIR mozgásérzékelő ből, db vezeték nélküli nyitásérzékelő ből és db távirányító ból áll. Bár itt egy konkrét típust teszteltem, vélhetően az összes mozgásérzékelő hasonló tulajdonságokkal bír és sikeresen használhatjuk, ha világításkapcsoló felszerelése utólag nehézségekbe ütközik. Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel.


Wifi kamera (IP kamera) A GSM riasztót wifi vagy az otthoni hálózatra vezetékkel kapcsolódó kamerával is kiegészíthetjük. Egy ilyen kamera közvetlenül a routerre kapcsolódik (akár vezetékkel, akár wifin keresztül), tehát ahhoz, hogy képet adjon, nem szükséges egy számítógépet bekapcsolva tartani. Látom nincs tapasztalatod az ilyen szerelésekben , pedig Inhouse kolléga is leirta szépen hogy mit kell tenni. Készítettem egy rajzot ezen már rmélem sikerül eligazodni. A lényeg hogy a mozgásérzékelő egy kapcsolót szerepét tölt be ami a fázist szakítja meg, a nulla megy tovább az égőbe.


Az Inlight LED IL-REF20HM típusú 20W teljesítményű mozgásérzékelővel ellátott LED reflektor beállításai. Sőt van benne mozgásérzékelő is (motion detector), azaz csak akkor kerül rögzítésre a kép, ha „valami mozog”, tehát ha nem történik semmi, akkor nem pocsékolja a szoftver az erőforrásokat. Ráadásul kérhetünk e-mail címünkre értesítést, ha valami „megmozdult”.


Az oldalon csak kipróbált, működő rajzok találhatók meg! Bárki tölthet fel saját rajzot, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy egy mindenki számára elérhető globális gyűjteményt hozzunk létre! A házilag összerakott térfigyelő rendszerek olcsók és könnyen elkészíthetők, ám nem pótolják a profi biztonságtechnikát. Utóbbiak távfelügyelettel, élőerős védelemmel, többszintű riasztással rendelkezhetnek. Egyéb házilag barkácsolható korrekt megoldás nem nagyon van.


Mondanám, ha nem zavar, egyszerűbb megbékélni vele. Ha élvilágítós villanykapcsolót használsz, az is ilyen problémát okoz. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Paradox SP6típusú vezetékes riasztórendszert telepítek házilag.


Defenders Jet-Spray mozgásérzékelős kisállat riasztó kerti locsoló, Defenders Jet-Spray mozgásérzékelős kisállat távoltartó kerti locsoló (STV-415) A mozgásérzékelős kerti locsoló segítségével távoltarthatja kertjéből, medencéjétől, halastavától a betolakodó kisállatokat. Kel hozzá egy kültéri kivitelű mozgásérzékelő , vezeték, és lámpa. Villamossági boltban egy-két ezer forint a mozgásérzékelő. Az érzékelőknek az esetek -ban kivezetése van.


Fázis, nulla, és a kapcsolt fázis. A fázis, és nulla pontokra megy a 230V, a nulla és a kapcsolt fázis közé a lámpa. Elektronikáról Neked!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések