2017. március 13., hétfő

Mosható falfesték fürdőszobába

A Héra legújabb mosható beltéri falfestéke a legmakacsabb foltokkal szemben is megállja a helyét. Paradicsom, olaj, kávé, zsír és más gyakran előforduló szennyeződések egyetlen törléssel eltávolíthatók a falról. A festék alapja egy innovatív hibrid rendszer, mely valóban foltálló felületet hoz. Kimagasló fedőképességű falfesték , mely tartós színeket biztosít a konyhában és a fürdőszobában is.


A Protect technológiának köszönhetően a szennyeződésekkel szemben ellenálló, könnyen mosható felület képez. Egy-két remek inspiráló példát is mutatok játékos törülköző tárolásra, ami mögött “kötelező” a spéci, mosható falfestékkel festett fal, csempével egyáltalán nem lenne mutatós! Nézzétek meg ezt a fürdőszobát is, milyen hangulatos! Mosható falfesték a makulátlan falak kedvelőinek. A párás, nedves helyiségek, mint például a fürdőszoba , illetve a gőzzel, zsíros és olajos szennyeződéssel járó.


Ma már óriási választékban találunk olyan fürdőszobai festékeket ,. A mosható , súrolható viniltapétákat nyugodtan használhatjuk vizes. A Dulux márka színszakértői a globális belsőépítészeti trendek alapján minden évben létrehozzák az Év színét”. POLI-FARBE BELTÉRI FALFESTÉK 5L FEHÉR és még 8termék közül választhat a kategóriában. A családi legendárium szerint, zsenge baba koromban a frissen festett falra köptem a cékla pürét. Ma, amikor egyre nagyobb divat a fürdőt szobaszerűen kialakítani, a csempe létjogosultsága mellé kérdőjel került.


A csempe problémája, hogy hideggé teszi a vizes helyiséget, pláne, ha az jó magyar szokás szerint ajtó magasságig, azaz 2cm-ig van felcsempézve a fürdő mind a négy oldalán. A Dulux EasyCare termékcsalád azok számára öröm, akik kényesek a tisztaságra és hosszú ideig makulátlan falakra vágynak. A Dulux EasyCare az első, forradalmi víztaszító tulajdonságú beltéri falfesték , mely egyedülálló összetételének köszönhetően a falról lepereg a víz és a legtöbb folyékony szennyeződés, amelyek így nem hatolnak mélyen a bevonatba. A Polifarbe konyha és fürdőszoba festék egy penészálló, dörzsálló és mosható falfesték. A különleges adalékoknak köszönhetően védelmet nyújt a sütés-főzés során előforduló zsíros-olajos szennyeződésekkel szemben.


AirCleaner ajándék ajtó ajtófelújítás alapozás alapozó albérlet alga stop aljzatkiegyenlítő allergia állólámpa álmennyezet antikkő glett anyagbeszerzés arany aranyeső aranyvessző art art deco árvalányhaj baba balkon Ballagófű barna bársony bársonyhatású festék. A falburkolatok válogatása során a merészebbek bátran lapozzanak bele tapétamintakönyvekbe. Beltéri falfesték , mely hosszan tartó védelmet biztosít a penészgomba és algafoltok kialakulásával szemben. Használata előtt a penészfoltokat Héra penészgátló lemosóoldattal ajánlott eltávolítani. Felvitele 1-rétegben javasolt.


Megoldások a falra. Festés: ha unod a csempét, a falakat fesd le speciális, jó minőségű vízálló fürdőszoba festékkel. A bordűrökkel igazi mediterrán hangulatot teremthetsz a fürdőszobában, és lesd el a trükköket a toszkán villákból is, ahol a falakat tájképekkel, csendéletekkel díszítik. Dulux perfect matt beltéri falfesték bázis medium 2. Hátránya: vízzel oldható, nem mosható , több rétegben alkalmazandó.


Nálunk a latex gumit jelent, de külföldön olyan diszperziós festéseket értenek ezalatt, melyek polimerizált lakk. A diszperziós festékek fényfokozata lehet matt, fényes vagy selyemfényű. A szürke falfesték a hálószobában:Illessze a fal színét az arany és a fal színárnyalata2. Modern fali dizájn szürke fényűző hálószobában kijelző Vannak, akik ezt hiszik Falszín szürke nem néz ki jól, mert szürke árnyalatokat társít az unalomhoz. Elvileg igazuk van.


A lakberendezői szakma összetettségében megtaláltam mindazt ami külön-külön is érdekel és foglalkoztat. Az esztétika, a harmónia keresése, a színek, a bútorok, a fa, a textilek, a fémek, az üveg csillogó felületének szépsége, a világítás hangulatteremtő ereje, és a különleges háztartási és konyhagépek technikai újdonságai, lenyűgöző működése. A rendszerváltás előtt kevés minőségi festék létezett. Tökéletesen vízálló , mosható , súrolható és olyan nagy kopásállóságú, hogy eltávolítása szinte. Magasabb az ára , és le kell kaparni, ha egyszer át akarjuk festeni.


Héra, belső falfesték 15L fehér, piros tetős (korábban fehér tetős).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések