2017. február 20., hétfő

Vihar fejér megye

Korábbi események a megye. Online Viharjelző rendszerek. BM rendelet alapján a Balatonon, a Velencei-tavon, a Tisza-tavon és a Fertő tavon minden év április elsejétől október harmincegyedikéig vihar -előrejelző és.


Nagy erővel és bő csapadékkal tarolt a vihar a megyében , főként a váli és bicskei térségben. A lezúduló esővíz és a kidőlt fák is adnak munkát az egységeknek- tudtuk meg a katasztrófavédelemtől.

Szabadbattyánnál az M7-es autópályára dőlt egy fa, amely elfoglalta a leállósávot és a külső sávot. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók motoros fűrésszel. Készüljön velünk a húsvétra: húsvéti kalácsreceptek Sárbogárdon itt-ott csak éppen megmozgatta a port egy kis eső, Polgárdiban és Székesfehérváron intenzíven, nagy szél kíséretében esett. This is really fascinating, You are an overly professional blogger. I have joined your feed and look ahead to looking for extra of your fantastic post.


Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat! Felhívjuk a figyelmet, hogy a legkorszerűbb eszközök és módszerek, szakmai ismeretek alkalmazása ellenére sem lehetséges minden esetben megfelelő időelőnnyel, a megfelelő szintű veszélyjelzés kiadása! Gazdasági központja az ország gazdaságának egyik meghatározó városa, Székesfehérvár, de fontos központ a másik nagyváros, Dunaújváros is.

A megye hivatásos és önkormányzati tűzoltóit kidőlt fákhoz és nagy mennyiségű víz eltávolításához. A fővároshoz hasonlóan Székesfehérváron is elmaradtak a március 15-ei ünnepségek. A Fekete Sas Szálló előtt néma koszorúzással tisztelegtek a hősök előtt a város és a megye , az egyházak, a pártok, a fegyveres testületek, oktatási intézmények, a civil szervezetek képviselői. A Polgárdi Széchenyi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tetőszerkezete rongálta meg a viharos szél.


Zivatar alakulhat ki. Az áramkimaradás csaknem nyolcezer fogyasztót érint. Csaknem 2turista ragadt kedden Új-Zéland déli szigetén, a Milford Sound nevű fjordban, egy nemzeti park területén, mert az odavezető egyetlen utat a viharos esők annyira megrongálták, hogy járhatatlanná vált. Felcsúton például egy szélerőmű rongálódott meg, a közelben autóra dőlt egy fa, Tabajdon pedig egy templommal történt ugyanez.


Kidőlt fákról érkeztek jelentések az 1-es főútról Bicske és Herceghalom környékéről, de a 81-es főútról is. Ma elszórtan várhatók zivatarok. A legkisebb esély rájuk az északnyugati tájakon van. Holnap pedig az ország délnyugati felében alakulhatnak ki néhol.


A veszélyjelzésnek megfelelően zivatarok alakultak ki a Dunántúlon és az ország középső részén. Néz hogy kavarog, gomolyog a felhőmonstrum. Nemrég mutattunk nektek egy összeállítást a szerda esti viharról készült fotók és videók legjavából.


Fejér megye Jel Fok Esemény Leírás.

MTI Fotó: Mónus Márton. Az erős széllökésekben vezetékek szakadtak le, illetve fák, faágak dőltek a villanyvezetékekre. A szolgáltató folyamatosan, éjjel. Tizenöt megye hatvanhárom településén, összesen körülbelül tizenhétezer fogyasztónál volt áramkiesés, de a szolgáltató egy-két óra alatt mindenhol megszüntette a problémát. Székesfehérváron a város karácsonyfáját borította fel, ami miatt azt fel kellett darabolni és el kellett szállítani.


A legtöbb bejelentés Kelet-Magyarországról érkezett. Országszerte több mint 5helyszínen dolgoznak a katasztrófavédelem hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltóegységei a vasárnap délutáni vihar miatt keletkezett károk felszámolásán – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések