2017. február 22., szerda

Egyenáramú kismegszakító ár

A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza. MCB kismegszakító és más alkatrészek a(z) Áramkörvédelmi és megszakító termékvonalból.


Hasonlítsa össze az árakat! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Weboldalunk sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Kisfeszültségű villamos termékek n. Kismegszakító 1P 16A 6kA DC egyenáramú. Egyenáramú kismegszakító PV rendszerekhez, pólus, C kar. Azokon a helyeken, ahol az egyenáramú alkalmazásokból eredő hibaáramokra is számítani lehet, illetve a folyamatos áramellátás követelménye miatt fontos a jó lökőáram-állóság, ott a nagyobb tudású, bonyolultabb felépítésű, jobb hibatűrésű FI reléket kell alkalmazni.


Azaz ilyenkor már nem elég az alap „AC. A Mentavill épületvillamossági webáruháza, óriási választékkal, könnyű kezelhetőséggel, felhasználóbarát felülettel várja kedves látogatóit.

Szállítási idő: CSAK RENDELÉSRE 3-4nap. A hiba megszüntetése után, a kioldott automata egyszerűen és azonnal. A kismegszakító továbbá alkalmas az áramkörök kézzel történő zárására, és nyitására. LED világítás és vilanyszerelési anyagok webáruháza. Az új sorozat a napelemes rendszerek egyen körében.


A, 880V DC, 20A, 880V DC, Gazdafi Electronic Villamossági Kis és. Kedvező árakon, széles termékpalettával és akár ingyenes. AC kismegszakítók nem alkalmazhatók DC-re, de amelyik DC-re. Alap jellemző, kismegszakító. Alkalmasak az áramkörök kézi működtetéssel való zárására és nyitására.


Az áramvédő kapcsolók, fi-relék a villamoshálózatok érintésvédelmére alkalmasak. Névleges áramerősség, 50A. Rendelj a vilagitasok. ON Gridshop áram- és gázhálózat építési anyagok széles választékát forgalmazza.


Még nem regisztrált?

Regisztráljon most! Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Különleges ajánlataink közé tartozik például egy automatikus biztosíték, amely egyidejűleg kioldja a fázist és a nulla vezetékeket, hogy az elektromos rendszer egészének jobb védelmet nyújtson.


Az kismegszakítók egyenáramú sorozata az egyenáramú fogyasztókat védi. Az ebbe a sorozatba tartozó termékeket főleg az. A megfelelő egyenáramú feszültségmérő kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk.


Ft-os áron elérhető a 16Amper webáruházában. Igazából az áramerősségre kell figyelni, a villanyóra alatti kismegszakító értékével azonos vagy nagyobbnak kell a FI relén szerepelnie.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések