2017. február 7., kedd

Héra festékek

A Héra legújabb mosható beltéri falfestéke a legmakacsabb foltokkal szemben is megállja a helyét. Paradicsom, olaj, kávé, zsír és más gyakran előforduló szennyeződések egyetlen törléssel eltávolíthatók a falról. A festék alapja egy innovatív hibrid rendszer, mely valóban foltálló felületet hoz létre. Káros anyagoktól mentes, hipoallergén bevonat.


Héra festékek fantasztikus ötletekhez Bárhol is vagyunk, falak vesznek körül bennünket.

A falak lehetnek teljesen pasztell színűek, akkor igényelnek dekorációt, képeket. Festékek , kiegészítők és szerszámok egy helyen! Nálunk mindent megtalál!


A felülettől függően egy vagy két rétegben hordj fel Héra folttakaró belső falfestéket, és a befejező réteg legyen a felkevert Héra Prémium Clean belső falfesték. Hogyan használd a Héra Clean mosható belső falfestéket? Kedves Vásárlóink, A kormányhatározat alapján nyitvatartásunk a következőre módosul: Hétfőtől péntekig 7-15-ig.


Szombaton 8-13-ig tart.

Vásárlóink és munkatársaink védelme érdekében üzletünkben egyszerre legfeljebb egy vásárló tartózkodhat. Héra belső falfesték Könnyen eldolgozható, kiváló fedőképessége mellé magas fehérség párosul. A fal természetes szellőzését nem gátolja, lég- és páraáteresztő. Igényes megjelenésű belső falak festéke. Kiváló fedőképességű, környezetkímélő, jól mosható, matt hatású diszperziós falfesték.


Mit szeretnél festeni, milyen színben? Találd meg a te festéked a legjobban tetsző színben! Válaszolj pár kérdésre, hogy megkapd egyedi javaslatunk! Akciós Héra Diszperziós festék, beltéri falfesték ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Héra Diszperziós festék, beltéri falfesték termékek, Héra. Ezek a festékek hagyják „lélegezni” a falat, mindemellett tartós, esetenként mosható, ragyogó felületet képeznek. A legkeresettebb fehér diszperziós festék már évtizedek óta a Héra beltéri falfesték. HÉRA BELSŐ FALFESTÉK 15L FEHÉR és még 8termék közül választhat a kategóriában.


A matt bevonat esztétikus megjelenést ad.

Trendi Falszínek Nappaliba és Hálószobába. GYORS házhozszállítás Festékbolt és Webáruház. Antik, mediterrán hatású belső falfesték. Elronthatatlan a festés vele.


Eltünteti a fal egyenetlenségeit, hibáit. Pár lépésben megmutatjuk, hogy gyorsan, egy. Minden ami a lakásfelújításhoz kell. Felhasználási mód: Alapos felkeverés után ecseteléssel, hengerezéssel.


Divatos falszínekkel varázsolja egyedivé otthonát! Ha festék, akkor Piktorfesték - kifestene, felújítana, széles választékra és szaktanácsra vágyik, akkor Piktorfestek. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. A Dulux márka színszakértői a globális belsőépítészeti trendek alapján minden évben létrehozzák az Év színét”.


Vásárlás: Homlokzatfesték árak, eladó Homlokzatfestékek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések