2017. február 24., péntek

Abs élzáró anyagok

Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. Ezúton hívjuk fel figyelmét, hogy a Duna Élzáró Kft. Különféle élzáró anyagok gyakorlati felhasználása és tulajdonságai. Ezt mindenhol ABS -nek nevezik, mert eredetileg ebből az anyagból készült. ABS ( Acrylonitrile-Butadiene-Styrene ) Az akrilnitril-butadién-sztirol, más néven ABS , egy hőre lágyuló polimer, amelyet polimerizáló eljárással állítanak elő, amely sztirolt, akrilnitrilt és polibutadiént tartalmaz.


Ezt a polimert számos iparágban használják széles körű alkalmazásaihoz. Kevésbé környzetbarát. Az ABS jelzés az Acrylonitrile butadiene styrene speciális anyag rövidítése, ipari kopolimer, mely mechanikus sérülésekkel szemben ellenálló.


Evvel a vékony ABS -el, aminek a vastagsága 4-8mm között mozog könnyebb is a korpuszokat összeszerelni. Ha ennél hosszabb szálas terméket rendel, kérjük a megjegyzésbe írja meg a vágási méretet. A bútorasztalos ipar fontos alapanyagai az élzáró anyagok.


Elterjedésüket az ún. MDF lapok) elterjedése tette szükségessé, mert ezek éleit megfelelő módon le kell zárni, meg kell védeni a nedvességtől és a mechanikai sérülésektől. Tájékoztatás a koronavírus (COVID-19) kapcsán. Tisztelt Partnereink! Kirendeltségeink továbbra is nyitva tartanak, ugyanakkor április 9-én, illetve 14-én zárva lesznek.


Ragasztásukhoz speciálisan e célra készült ragasztó szükséges, ezért. Kezdetben vala az élfólia és az asztalosok azt ragsztották a szalagfűrészen ősszevágott és legyalult bútorlap élére. Jó nem volt, szép sem, de nem volt jobb és az asztalosok boldogok valának, mert legalább volt valami.


Abs élzáró anyagok

Az élzáró anyagok a szín, a. A tegnapi cikkünkben a bútorlap élzárást egy vasalóval végezték ami a lassabb megoldás mert az élzáró szalagot át kell melegíteni ahhoz,. A termékek teljes keresztmetszetükben. REHAU uses cookies on the website to improve, among other things, the functionality for our users (such as accounts or saved settings).


Bútorok készítéséhez, gyártásához szükséges minőségi alapanyagok forgalmazása, lapraszerelt bútorok kis és nagykereskedelme. Beltéri ajtók, ablak és ajtóvasalatok, fűrészáru, ragasztó és felületkezelő anyagok árusítása. Minden bútornál fontos az élzárás , ami tartósabbá teszi a bútorokat. Az abs élzárás , ami egy mm-es pvc, amit 2fokos gép hord fel az él.


Anyagok Laminált bútorlap. Különböző színekben kapható, különböző felöleti struktúrában, fényességben, designban. CNC vezérlésű felső marógéppel végezhető szabászati optimalizáló programot használunk. RAUKANTEX mirror gloss – magasfényű élzáró. A csillogó és tükröződő felületek ma divatosak az üzlet és bemutatóterem berendezéseknél, de a munkahelyi és lakó környezetben is.


Ehhez a trendhez igazodva a REHAU EXPRESS KOLLEKCIÓ innovatív magasfényű univerzális élzárókat kínál. Ezek fényességi foknál erősebb. Az esztétikus hatás elérése érdekében - az Ön igényeihez igazodva - a felszabott lapokat élfóliával, élfurnérral, ABS -sel, PVC-vel élzárjuk. Színazonos élzáró választással a klasszikus, még kontrasztos (pl. fehér lap fekete élzáróval) vagy színes élzárással érdekes, modern hatás érhető el.


ABS élzáró anyaggal zárjuk le.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések