2017. február 7., kedd

Autókárpit tisztító spray

OTTHONKA Zseniális ötlet: így tisztíts autókárpitot otthon Sokak számára autójuk szinte második otthonuk. A szemétmentes autóbelső, az ápolt kárpit, a kellemes, tiszta illat még a vezetési stílust is befolyásolhatja. Használata: Használat előtt rázzuk fel. A kárpiton előzőleg egy nem látható helyen végezzünk próbát, hogy színtartó-e.


Ha a klasszikusnak nevezhető, profi autókárpit tisztító eljárások alkalmazását vesszük igénybe akor a teljes belső teret kezelésbe kell venni, minden ülést és kárpitozott felületet átmosni, majd a hosszú száradási időt (általában több nap) követően újra össze kell szerelni az utasteret. Ezt követően válik csak. Stoffinet bútor, kárpit, bőr és műbőr tisztító spray Erősen habzó, folt és szennyeződés eltávolító tisztítószer bútorok kemény felületeihez, továbbá különböző kárpitokhoz (textil, bőr, műbőr és textilbőr). Az aeroszol hagyományos szórófejes és speciális tisztítókefés változatban egyaránt kapható. A palackon lévő kefe kényelmesebbé, gyorsabbá, egyszerűbbé, hatékonyabbá teszi a tisztítást.


A kiürült tisztítókefés palackról a kefe áthelyezhető a szórófejes kiszerelésű Prevent autókárpit tisztító aeroszolra. Bámulatos, alapos szőnyeg- és kárpittisztítás. A Vanish Oxi Action szőnyeg- és kárpittisztító spray segít eltávolítani még a nehezen eltávolítható foltokat is a szőnyegről. Vörösbor, tea, kávé, narancslé, állati eredetű foltok, feketeribizlilé, fű.


PREVENT Autókárpit tisztító (300ml) vélemények. Természetes és műszálas alapanyagú autókárpitokba, -szőnyegekbe rakódott szennyeződések legmegfelelőbb tisztítószere. SONAX Smoke-Ex Szagtalanító Pupmás Spray - 500ml.


CleansBerg Textilfrissítő - Szubtrópusi Magnólia - 500ml. Turtle Wax Power Out! Tisztító szett háziállatokhoz. Gyorsan száradó hab állagú tisztítószer textíliák tisztításához.


Olcsó Takarítógép árak. Jó oldhatósági jellemzők. Enyhe illatú, a kellemetlen szagokat megszünteti. Alkalmas autókárpit , tetőkárpit, szőnyeg, napernyő és más kárpitok tisztítására. Autókárpit és autószőnyeg tisztítására kifejlesztett szer, amely összegyűjti a porszemeket és újszerű csillogást kölcsönöz a kárpitoknak.


A spray kiszerelésű bőrtisztítókat a tagoltabb felületekre célszerűbb mikroszálas kendőre vagy tiszta textilkendőre szórva használni. Kárpit tisztító spray. A fényezést száraz és ugyancsak mikroszálas kendővel áttörölve lehet elvégezni. A kiszáradt bőrfelületek ápolásához a lanolinos baba ápolókendők is jól használhatók, ha a bőr.


PROFI MINŐSÉGBEN, MEGFIZETHETŐ ÁRON! Az autó belsejében lévő szövetek (tetőkárpit, ülések, padló szövet) ipari vegyszerek felhasználásával, tisztíthatóak a legjobban! Az általunk alkalmazott mélymosásos eljárás biztosítja, hogy a szövetek.


Mire szeretnéd használni? WUtökéletesen megteszi, liter 6forint, meg veszel egy sima hétköznapi autómosó szivacsot. Hasonlítsa össze az árakat!


A hab mélyen a szálak közé hatolva feloldja a szennyezõ anyagokat. A felület visszanyeri eredeti tisztaságát, élénk színeit. A termék hagyományos szórófejes.


Akciós Klímatisztító spray ár! Vásárlás: Klímatisztító spray árak, eladó Klímatisztító sprayk. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések