2017. február 27., hétfő

Schiedel kémény építés

A Schiedel kéményrendszereket nem csak új épületekhez ajánljuk, hanem meglévő rendszerek felújításakor is. Ha fűtéskorszerűsítést tervez, legyen szó akár kazáncseréről vagy kandalló beépítésről, minden esetben kérje ki szakember véleményét, hiszen a kéménybélelés, kéményfelújítás – és építés speciális szakértelmet igénylő területek. A megfelelő kémény kiválasztásánál olyan fontos szempontokat kell figyelembe venni, mint a tüzelőberendezés típusa, a tüzelőanyag fajtája. A Schiedel Európa vezető kéményrendszer gyártójaként szerzett szaktudására alapozva egészítette ki kínálatát az integrált szellőztető- és kandalló rendszerekkel.


Több mint éves piaci tapasztalattal rendelkezik, tartós és igényes komplett rendszerekkel, intelligens szerelési megoldásokkal és ügyfél specifikus. A Schiedel ABSOLUT energiatakarékos kéményrendszere az első passzív házakhoz is használható energiatakarékos kémény. A ház számos eleme járulhat hozzá a fűtési költségek csökkentéséhez, ezek közül az egyik legfontosabb házelem a kémény. A Schiedel cég év garan-ciát vállal a kizárólag eredeti Schiedel kémény építőelemek felhasználásával megépült SIH kéményrendszerek savállóságá-ért. Kémény felújítás, építés és bontás.


Három samott kéményt forgalmazunk: Schiedel kémény , Leier kémény és Montel kémény. A hőhídmentes építés azonban nem lehetséges, valamint a köpeny tömörsége és hőszigetelése is alulmarad az Absoluthoz képest. A Schiedel Advance kémény az új építésű, vagy felújított házakba javasolt minimum. Akció keretében most kedvezmény bármilyen méretű és összeállítású Schiedel Advance kéményre.


Azonban a Schiedel kémények ennél több előnyös. A nem szakszerűen kivitelezett kémény fokozottan tűz- és balesetveszélyes! A szerelt kémény építését kizárólag felkészült céggel végeztesse! Válassza ki az Önhöz legközelebbi kivitelező partnerünket!


A Schiedel SR kémény építési folyamata: kémény indítása kondenzvíz-elvezetővel 1. Az elkészült kéményre azonban használatba vételi engedélyt kell kérni. A méter feletti önálló kémény építése építési engedély köteles. A téglának meg kell felelnie a jelenleg érvényben lévő kémény építési jogszabálynak. A nagyszilárdságú téglák felhesználhatók teherhordó fő- és pincefalak, térelhatároló szerkezetek, válaszfalak, boltozatok, épületen belüli falazott kémények , szigetelést tartó falak, padlóburkolatok, padlócsatornák oldalfalazatainak építésére.


A Schiedel Termo köpenytégla megszakítja a kémény köpenyszerkezetében felfelé és lefelé irányuló hővezetést. Ez az anyag az ásványi gyapottal azonos hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, párazáró tulajdonságú, nem vezeti a hőt. Leier és Schiedel kémény teljes típus választék.


Ennek köszönhetően a. Most Satisfying Modern Forestry Machines and Technology Tools That Are At Another Level - Duration: 11:10. Az LSK kéménynek ott a helye minden családi házban, hisz a legnagyobb méretválasztékban kapható hőszigetelt kémény , amely leginkább testre szabható. Bármely házhoz jól illeszkedik.


Schiedel kémény építés

A samottcső és a torkolati kúp felső, vékony pereme közötti hézagot a Schiedel tubusos tömítő pasztával gondosan tömítsük ki. Az Schiedel UNI Plus kéményfej. Ezzel a torkolati kúpot a samottcsőhöz ragasztjuk.


A Schiedel UNI Plus kéményfejet vagy m-es egységcsomagokban szállítjuk. SCHIEDEL AVANT: Kondenzációs és alacsony füst-gázhőmérsékletű kazánokhoz kialakított rendszer. Tekintse meg Schiedel kémény választékunkat!


Ha korszerűsítésen, felújításon, vagy új kandalló építésén gondolkodik, válassza a takarékos és biztonságos Schiedel kéményeket! Keressen minket bizalommal! Az Univerzális Schiedel kémény minden fűtőanyaghoz és az összes jelenlegi és jövőbeli fűtési technológiához alkalmas a biztonságos füstelvezetésre. Mészkővel kéményt építeni szigorúan tilos , mivel a szénsav megtámadja a mészkövet, valamint a mész a hő hatására duzza ezért szétmállhat.


A kéménybélelés ára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések