2017. február 27., hétfő

Ablak csere támogatás

A teljes lakás homlokzati nyílászárócsere költségeinek -át, de maximum 520. Ft-ot lehet nyerni, amit… Tovább a cikkre. Felújítási támogatás magánszemélyeknek akár millió forintot kaphat!


Szuper támogatást adnak felújításra de csak akkor ha nincs 1ezer forintnál több köztartozásod! SZINTE BÁRMIT FELÚJÍTHATSZ EBBŐL A PÉNZBŐL!

A manapság szokásos, egymást százalék-kedvezményben túllicitáló árak sokaságában és az ablakcsere akciók között nehéz eligazodni, és különbséget tenni ablak és ablak között. Olyan megoldásokat mutatunk most be, elsősorban amire közel 1 eséllyel pályázhatsz! Több millió forint pályázati támogatás lehetősége, nagymennyiségű eszközök szétosztása, szolgáltatások fejlesztéshez. Nem is gondoltad volna, hogy ezeken te is részt tudsz venni. Ha figyelmesen végig olvasod.


A „köztudat” úgy tartja, a jó ablak sokkamrás profilból készül, robusztus nagy tokvastagsággal rendelkezik. Az igazság az, hogy az ész nélküli kamraszám és méret növelés nem feltétlenül javítja a nyílászáró minőségét, hőszigetelő képességet, sőt.

A mai naptól lehet beadni a nyílászáró csere támogatáshoz kapcsolódó pályázatokat. Az állami támogatás segítségével akár költségeink harmadát is fedezheti az állam, ha műanyag nyílászárókra cseréljük régi nyílászáróinkat. A vissza nem térítendő támogatás mértéke az elszámolható költségek és százaléka között lehet, lakásonként maximum 3ezer, pályázatonként maximum millió forint értékben. Támogatás ablakcserére, háztartási gépek cseréjére, kazáncserére. A pályázat részletei az nfsi.


Most nagyon figyelj, mert több százezer forintot kaphatsz akár nyílászáró cserére, fűtéskorszerűsítésre, háztartási nagygépeid cseréjére, akár mosógépre, hűtőszekrényre és még sokminden másra. Termékeink között szerepel: Egyszárnyú ablak , kétszárnyú ablak , erkélyajtó, erkélyfal, műanyag nyílászáró cserével, garanciával. Az ablakcserétől a törmelék eltakarításán át a sitt elhordásáig mindent elvégzünk.


Cégünk több nyílászáró márka képviseletét látja el a Dél-Budai régióban. Nyílászáróinkat korrekt áron és minőségi szolgáltatással, tanácsadással ajánljuk. Cégünk igyekszik az Önnek legmegfelelőbb ablakot, ajtót megtalálni.


Szolgáltatásaink: ablak XIV. Az új családi otthonteremtési kedvezmény(csok) a három-, vagy többgyermekes családok számára – illetve azok számára, akik éven belül kettőnél több gyermeket vállalnak - biztosít millió forint vissza nem térítendő támogatást és millió forint kedvezményes hitelt amennyiben új házat vagy lakást építenek, vesznek. A kiemelt feldolgozóipari ágazatok növekedését célzó támogatásra pályázhatnak gazdasági társaságok, egyéni cégek, szövetkezetek, európai részvénytársaságok és európai szövetkezetek.


Ablak támogatással? A támogatás maximális mértéke 4millió forint, maximum -os támogatási intenzitással.

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa Neked. Kíváncsi voltam rá, hogy mennyire éri meg időben, energiában pályázati úton ajtókat, ablakokat cserélni. Kérdezősködni kezdtem, s kiderült, hogy a szomszédunk pár éve ilyen támogatás keretében cserélte ki a nyílászáróit. Elmondása alapján mindenképpen megtérül a befektetett idő és energia, mert egyrészt. Nyilászáró csere támogatás mikor és hol igényelhető?


Válaszok a kérdésre. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes é. Kozmikus Pókember Sziasztok! Műanyag, fa és alumínium nyílászárók cserével, beépítéssel, év garanciával! Ajtó és ablak Óbuda bemutató terem.


A feldolgozási díj összege méltányos a megítélt támogatás értékéhez képest, ami 1ezer forint piaci értékű is lehet. A Nemzeti Energiastratégia azt az ambíciózus célt tűzte ki maga elé, hogy harminc százalékkal kell csökkenteni az épületszektor területén felhasznált energia mennyiségét – jelentette ki a napokban Bencsik János klíma- és energiaügyért felelős államtitkár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések