2017. február 20., hétfő

Melegen hengerelt zártszelvény

A hidegen hajlított idomacélok, közismertebb nevükön profilok, szelvények elterjedésének fő oka, hogy a melegen hengerelt idomcélokhoz képest kisebb egységnyi tömeg magasabb szilárdsággal párosul. Az általánosan használt és acélszerkezeti rendeltetésű nyitott és zárt szelvényű idomacél termékeken kívül külön vevői igények alapján jelenleg sokféle egyedi. Szögacéljainkat dunaharaszti és konszern raktárainkból tudjuk Ügyfeleink részére kínálni.


Speciális gyártási szabvány. Itt kiválaszthatja az Ön által keresett zártszelvény megfelelő méretét, megtekintheti az árát is. Zártszelvény ár, zártszelvény árlista.

Melegen hengerelt laposacél. Az árlistában szereplő laposacél árak bruttó (általános forgalmi adót tartalmazó) telephelyi átvétel esetén, a készlet erejéig érvényes egységárak. U-acél, és egyéb vasanyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. U-acélok árak, és további információk, specifikációk.


Kötegben történő zártszelvény vásárlás esetén a nagykereskedelmi árainktól kedvezőbb árakat tudunk mindenki számára biztosítani, ilyen mennyiségű vásárláshoz kérjük töltsenek ki egy ajánlatkérést az oldalunkon! A hidegen hajlított négyzet idomacél, más néven profil vagy szelvény melegen hengerelt acélalapanyagból, a lemezalakítóműben hajlítva formálják. A néygzet szelvény széles körben használatos acélipari termék. Zárt- és nyitott szelvények.


Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk.

Acél horganyzott acél rozsdamentes acél alumínium acél lemez horganyzott lemez alumínium lemez lapos acél szögacél zártszelvény síkháló betonháló perforált lemez expandált lemez kerek lyukak négyzet lyukak díszes mintás lyukak csövek négyzetvas varrat nélküli cső huzalok aknafedlap aknafedlap dróthálók. Társaságunk acél áruk kis és nagykereskedelmével, illetve gyártásával foglalkozik. Cégünknél a minőség és megbízhatóság alapvető fontosságú, ezért saját gyártású termékeinket korszerű anyagvizsgáló laborban vizsgáljuk. A vas-és acélipari termékek világpiaci áringadozása miatt az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Acél zártszelvény Acélcső Acélgerendák Acéllemez Betonacél. Katt rá a felnagyításhoz. Kijelentem, hogy az egységes adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót megismertem és hozzájárulok, hogy a Vasáruház Kft. UniCredit Bank Hungary Zrt. Budapest, Szabadság tér 5-6.


Legyen szó akár könnyű plexi, polikarbonát anyagokról vagy robosztus betonacél, esetleg I. A több mint év szakmai tapasztalatával segítjük a hozzánk forduló kivitelezőket és. Acéláruk kereskedelmével foglalkozunk több évtizedes szakmai múlttal. A gyártáshoz használt acélfajták(3. táblázat): 3. A zárójelben az elôzô szabvány szerinti jelölés van feltüntetve. A dezoxidálás módja teljesen csillapított acél. Létezhet, hogy egy helyen minden vasanyagot megkapok?


Ha kis tétel, ha nagy beruházás? I melegen hengerelt INP 1S235. A hidegen vagy melegen hengerelt (igény esetén pácolt) szalagból görgôs hajlító gépsorokon.

Hidegen hengerelt lemezek. STCentrum, Téglalap szelvényű zártszelvények széles méretválasztékban a. Hengerelt termékek ötvözet és állapot elnevezések. U-acél ( melegen és hidegen hengerelt ), UPN, zártszelvény ( melegen alakított, hidegen alakított és mángorolt), zártszelvény dugó, mángorolt anyagok.


A melegen , illetve a hidegen hengerelt termékek közötti fent említett különbségek részben csökkenthetők vagy. Méret-és súlytáblázat: ZÁRTSZELVÉNYEK - Nyitva tartás: hétfő-péntek: 07.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések