2017. február 21., kedd

Baumit life színek

Gyorsan száradó felület. A homlokzat színezésében rengeteg lehetőség rejlik. Sanova felújító vakolat rendszere.


The view and print of the colours depend on the monitor and printer settings and do not always correspond with real samples. A magyar nyelvű baumitlife.

For facades, plasters, and screeds. Baumit színekre és termékekre. A megrendelt termékkel való teljes színazonosság nem garantálható. A családi és társasházak homlokzatai egyre színesednek, egyre bátrabban alkalmazzuk a. A cool pigmentet tartalmazó intenzív színek nemcsak vékonyvakolatnál alkalmazhatók.


Mosaic – a type of stone wall plaster for adding decorative design aspects to exterior facades and sockets. Varied combinations of coloured stones in the plaster bring the details of your facade to life.

Also serving as a protective layer, it is the perfect solution for areas exposed to wear and tear as well as for accentuating individual. A honlapon látható színek az Ön monitorától, a képek minőségétől függően vagy egyéb tényezők miatt a valóságtól eltérhetnek. Az árak egy része frissítés alatt áll, ezért érdemes egyedi árajánlatot kérnie! A páratlanul gazdag színválaszték és a. Vote for your favourite facade now. A nyomtatott színek tájékoztató jellegűek.


BAUMIT MOZAIKTOP lábazati vakolat színek. Az itt látható színek megjelenését befolyásolhatja az Ön monitorának beállítása, így csak tájékoztató jellegű, nem helyettesíti a színkártyáról történő választást. Az ArtLine termékeket speciálisan az intenzív szín - árnyalatokhoz fejlesztették ki, melyek ragyogó. Trend Life minta szín! Színválasztás előtt áll, de nem biztos a leendő vakolat vagy festék színben?


Mi segítünk önnek a kényelmes színválasztásban. Rendelje meg az önnek megfelelő színmintát, és a későbbi rendelése értékéből levonjuk az árát! Struktury, inspirace, trendy.


Instruktážní videa.

Analýza vlhkého zdiva. Tepelnětechnické posouzení konstrukcí. Bemutatkozik Európa egyik legszélesebb homlokzati vakolat és homlokzatfesték palettája.


Színek , trendek, harmóniák és struktúrák, hasznos alkalmazások. Egyszerűen zseniális, győződjön meg róla Ön is! A színek kombinációs lehetôségei szinte korlátlanok.


A feldolgozáshoz szükséges. Az ezzel foglalkozó tudományág a színpszichológia. A teljesen sima vakolattól a durva felületig, hatféle szemcsenagyság (2-mm) közül lehet választani, tehát teljesen sima falfelület is kialakítható vele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések