2017. február 28., kedd

Muranói üveg

Muranói üveg

Murano ismét a csúcsra jutott. Díszcsomagolás is választható hozzá, akár már másnapra kézhez is kaphatja. Muránói üveg ékszerek, medálok, szettek kedvező árakon és nagy választékban! Velencéjébe kalauzol el bennünket.


Vagyis maga az üvegnek a története sokkal régebbre nyúlik vissza, valahol Nyugat-Ázsi, Mezopotámia környékére. Aztán az Egyiptomi Újbirodalom. Alkudjon meg az eladókkal vagy élje át az aukciók izgalmát!


Design ékszer webáruházunkban megtalálható tűzzománc, borostyán és muranoi üveg ékszer, de ha kerámia-ezüst, féldrágakő, gránát vagy ródium ékszereket keres, akkor sem fog csalódni. Köszöntelek az oldalamon! Weboldalamon egyedi, kézzel készített ékszereimet találod meg.


Muranói üveg

On Mademuranoglass. A muránói üveg fénykorában (a XVI. században), üveggyár volt a szigeteken. Ugyanakkor a mesterség fortélyai szigorúan őrzött ipari titkot. Rózsakvarc, muránói üveg , kristálygyöngy és tekla nyaklánc. Igazi fenséges, uralkodói stílusú muránói üveg ékszer szett, mely sok színben pompázik.


Arany, bronz, zöld és fekete színek keveréke adja modern stílusát ennek a csodálatos, kézzel készített kollekciónak. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A muranói üvegek fő stílusjegyeivé a megnyújtott formák és kígyózó vonalak váltak.


Erősödött az üvegek díszítő funkciója, akár a használati érték rovására is. A muranói mesterek speciális szerszámokkal, fogókkal kicsipkézték, üvegfonatokkal gazdagították a peremeket és a fogantyúkat. Eladó régiségek, műtárgyak, antik tárgyak hatalmas választéka. Vásároljon vagy hirdessen a Galéria Savaria online piactéren.


Váza és Ló készítése. Dangerous Cut down the 3year old tree in minutes - Fastest Skill Cutting Big Tree ChainSaw - Duration: 13:16. Ezüst muránói üveg türkiz charm SCZ0A charm tulajdonképpen egy pici medál. Lehet figura, állatka, gömb vagy bármi más. Réges régen szerencse talizmánként viselték nők férfiak egyaránt karkötőkre fűzve.


Ezt a hagyományt ültettük át, és csempésztük bele az új anyagokat és formákat -a régi szimbolumokat is megtartva. Válogass kedvedre akár magadnak akár. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! Az összesodort színes üveg csíkokat egy fémforma falaira helyezik, eztán pedig a formába belefújják az átlátszó üveget, amihez hozzátapadnak a színes üveg csíkok.


Eztán az üvegcsomót újra átlátszó üvegmasszába mártják és különböző dísztárgyakat készítenek. Az elkészült üvegdísztárgyban pedig már látható a finom díszítés. Nem csoda hogy a muranói. Hagyományos vagy 5-tizedes rózsafüzér db, lapos, kék, virágmintás, muránói üveg gyöngyből készült.


A gyöngyök mérete: kb. A szemek ezüst színű lánccal és dróttal vannak összekötve. A középérem és a feszület fémötvözetből készült, mely a felületkezelő eljárás során kapta az ezüst színű bevonatot.


A feszület kék betéttel. Medál muranói üveg. Tovább Opciók választása-. Szecessziós, antik, modern stílusú üvegképek nagy választékban.


Mucha, Klimt, Renoir, Pissarro és még számos festőóriás művei.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések