2016. december 16., péntek

Xénia ker kft

Fűtéstechnikai és szaniter áruk, gázkészülékek, radiátorok, klímák és szerelvényeinek kiskereskedelme, épületgépészeti kivitelezés. It operates in the All Other General Merchandise Stores industry. Nyitva tartások Xénia-Ker Kft. A főbb pénzügyi adatai alapján, Xénia-Ker Kft.


A vállalat összes eszközéről a következő trend megfigyelhető: negatív növekedés.

XÉNIA - KER Bel- és Külkereskedelmi, Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Vízszintesen és függőlegesen is beköthető.


Boltunkban megtalálható mindaz ami az épületgépészet és. Mi nemcsak webáruház, hanem nagy múlttal rendelkező üzlet is vagyunk, ahol szakképzett kollégáink várják Önt. A webáruházban fellelhető termékek üzletünkben is megtekinthetőek.


A BWT AQUADIAL softlife vízlágyító bőséges mennyiségű lágyvíz szolgáltatására képes.

Kompakt, teljesen automata és egyszerűen kezelhető. Gyors, rugalmas ügyintézésünkkel, széleskörű választékunkkal és raktárkészletünkkel vívtuk ki helyünket a piacon. Célunk mindig vevőink egyedi igényeinek maximális. A térkép helyzete egy automatikus keresés eredménye. Előfordulhat, hogy a helyzet pontatlan.


Kérjük, szükség szerint, lépjenek kapcsolatba a(z) XÉNIA-KER Kft. Fő profilunk az épületgépészeti kiskereskedelem, de emellett nagykereskedelmi és kivitelezői tevékenységet is folytatunk. Tata, Fényes fasor 6. TATA, Fényes fasor 6. Alapításunkkor kitűzott célünk, hogy teljeskörű szolgáltatást nyújtsunk az épületgépészeti anyagok kereskedelmének terén.


A Helyi hő és villamosenergia-igény kielégítése megújuló energiaforrásokkal” című pályázati kiíráson a Környezet és Energia Operatív Program keretében. Raiffeisen Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság. Location - XÉNIA-KER Kft. Executives - XÉNIA-KER Kft. Download the executives list.


Gyorsaságunknak, rugalmasságunknak köszönhetően a KEMI- KER Kft. Az ügyvezető Márton Zoltán felesége is komoly szerepet tölt be, ő viszi a dunaföldvári üzletet, és a könyvelést is.

Minden olyan építőanyag megvásárolható nálunk, amire egy ház építésénél szükség van. Megfelelő szállítási kapacitással és szakmailag kiválóan felkészített. A társaság husz éves fennállása alatt a megye egyik legnagyobb papír-írószer kereskedelmi cégévé váltunk, mely termékeink széles választékának és kedvező árfekvésének köszönhető. Energiafelhasználásunk közel felét fűtési igényeink teszik ki.


A nemzetközi energetikai előírások és otthonunk rendszeres kiadásainak csökkentése olyan szempontok, melyeknek csak költséghatékony, egymáshoz jól illeszthető gépészeti rendszerelemekkel tudunk eleget tenni. A Füri Kereskedelmi Kft. Japán traktorok szakkereskedése vagyunk, egy hektáros telephelyünkön. Nálunk választhat a legnagyobb (manapság 60db) traktor készletből.


Magyarországon a Fejér megyei Velencén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések