2016. december 21., szerda

Leier pincefalazó

Leier Hungária Kft. A pincefalazó UNI univerzális falazóelemként használható. Lakóépület falazataként csak akkor alkalmazható, ha a határoló falakat utólagos hőszigeteléssel látják el. Az egyszerű hasábszerű falazóelemek sík (horonyeresztékek nélküli) oldalfelületeik mentén kapcsolódnak egymáshoz.


Fűtött tereket határoló külső teherhordó fal az érvényes hőtechnikai követelményeket figyelembe véve méretezett hőszigeteléssel létesíthető.

A feltüntetett zsalukő árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁT tartalmazzák! Beton zsalukő, pincefalazó termék. A pillérzsaluzó vagy oszlopzsalu elemek kibetonozásával pedig kerítésoszlop. A hasábszerű falazóelemek sík oldalfelületeik mentén illeszkednek egymáshoz.


Lakóépület külső falazataként úgy alkalmazható, ha a határoló falakat utólagos. Zsalukövek, beton pincefalazó elemek, pillér elemek gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk. Szükségtelen a zsaluzás a kőműves.

A zsalukövek használhatóak még pince, garázs, kerítések, ill. A zsalukő magába foglalja az előregyártás és helyszíni betonozás előnyeit. Nem lesz szükség zsaluzatra, az elemek üregei a mindenkori szerkezeti igényeknek megfelelően a helyszínen vasalhatók, betonozhatók, ezáltal teherbíró falszerkezet biztosítható. Felhasználási terület A LEIER beton pincefalazó elemek olyan teherhordó vagy önhordó falszerkezetek építésére alkalmazhatók, melyekkel szemben nincs hőtechnikai követelmény és a. Ezzel a nagy méretválasztékkal felépítheti a külső-, a belső teherhordó és válaszfalakat is.


A nút-féder gyors falazást tesz lehetővé és a függőleges habarcs. Miért válasszon Okostéglát? A tégla az energiahatékony építés meghatározó része: amikor téglaválasztás előtt állunk, gyakran nem is tudatosul bennünk, milyen fontos döntést kell meghoznunk. A falszerkezet utólagos hőszigetelésre alkalmas. Annyi különbség biztos van a zsalukő és a pincefalazó között, hogy az utóbbiból.


Egy pincefalazóelem (bal oldalon) és egy zsalukő (jobb oldalon). Itt most egy olyan „univerzális” pincefalazót mutatunk, amelyből – elforgatva – akár akár. Ha lakóépületek falazataként alkalmazzák, úgy mindenképpen utólagos hőszigeteléssel el kell látni a határoló falakat.


Pincefalazó tégla akció egész évben. Olyan teherhordó falazatok készítésénél használható, ahol az. Válaszfalelem leier beton pillérzsaluzó elem leier beton pincefalazó Uni leier beton pincefalazó nF.

Pillérzsaluzó elem méret. A LEIER beton válaszfalelemekből készülő válaszfalak csak meg-felelően teherbíró (beton vagy vasbeton) alapra építhetők. A vízszintes habarcsréteg vastagsága cm.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Siófok építőanyag Tüzép kereskedés által forgalmazott építőanyag termékek, márkák. Tégla, szigetelő anyagok, kémény és cserépen túl, beton, cement és habarcs illetve áthidaló és födém anyagok. Free Shipping Available. Money Back Guarantee!


Check Out Hand Mincers on eBay. Fill Your Cart With Color today!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések