2016. december 20., kedd

Pillérkő árak

A feltüntetett pillérzsaluzó árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁT tartalmazzák! BetonLM pillérkő in Építőanyagokat, víz-hő-homlokzati szigeteléseket, szín- és lábazati vakolatokat, kémény és. Termékkategóriák – Gyártóművi árak.


Fedkövek, kerítés fedlapok – Beton, kúpos beton, műkő, színes műkő fedlapok és fedkövek különböző színekben. Az árlista kedvezményes listaárakat tartalmaz, kedvezmények adhatók, az árak változásának jogát fenntartjuk.

Rendeljen Frühwald ZST zsalukövet a transvidia. Pillérkő 30×30- as, 5Ft, db, zsalukövek , A 30×30-as pillérkövek kiválóan alkalmasak épületek. Az árak nem tartalmazzák a raklapdíj összegét, amely mindenkor a vonatkozó árlista szerint kerül kiszámlázásra.


Szállító külön megállapított díjazás ellenében és előzetes egyeztetést követően vállalja a forgalmazott termékek helyszínre szállítását, lerakodását és daruzását. Zsalukő árak és akciók Gyártóként kifejezetten kedvező áron tudjuk értékesíteni zsaluköveinket, a kívánt mennyiségtől függően. Nézzen be hozzánk, hogy személyre szóló ajánlatot tudjunk adni Önnek.


Viszonteladóknak és nagyobb megrendelőknek tudunk még kedvezményt biztosítani.

Telefonkönyv cégkereső adatbázisában. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában.


Kedvező zsalukő árak várják. Mivel nagy tömegű beton falazóelemről van szó, ezért a zsalukő árakat a vásárolt mennyiség és a szállítási távolság is befolyásolja. Zsalukőre, pincefalazó elemre vagy pillérzsaluzó elemre van szüksége?


Ezen belül pedig milyen méretre? Browse A Range Of Quality Rak Products Now! Pincefalazó 38-as, 4Ft, db, zsalukövek , A beton falazó elem üregcellás, tetején zárt. A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott.


A megadott árak euróban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt. JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár. A falazás egy nagy precizitást és tapasztalatot kívánó munka.


Tudjuk, hogy maximális figyelem szükséges, mivel ez sokszor meghatározza a többi munka minőségét. Burkolás munkadíjak.

Vállalok oldalfal csempézést padló burkolást fürdő szobákban, konyhákban és teraszokon. Természetes kő burkolatokal is dolgozom külső és belső terekben. A betonacél termékeknél a piaci árak folyamatos változása miatt a listaárak változhatnak, ezért érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén!


Hasonló dokumentumok TERMÉK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK ÁRJEGYZÉKE ÁRLISTA. This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Free Shipping Available.


Money Back Guarantee!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések