2016. december 20., kedd

Fatelep vas megye

Köszöntjük látogatóinkat! Telephelyünk Vas megyében, a nyugati határszélen található, Szombathelytől 10km-re, Jákon. Cégünknél a fa alapanyagok teljes palettáját megtalálja, ami az építkezéssel és az asztalosiparral kapcsolatos.


Fő profilunk az épületfa előállítás! Kizálólag kiváló minőségű hazai alapanyagból dolgozunk, a fűrészrönköt elsősorban az. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Zso-Fa Fakereskedés fatelep.


Tisztelt Vásárlóink! ZSO-FA Fatelepen az irodában történő vásárlást bizonytalan ideig szüneteltetjük. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Fenyő fűrészáru Veszprém Házgyári út, Erdért fatelep Veszprém, Skandináv fatelep Veszprém. Oldalunk bemutatja megyei bontásban a fatelepek, faanyag kereskedések weboldalait, forgalmazott termékeiket és elérhetőségeiket! Felelősségteljes vállalkozásként a jelenlegi egészségügyi vészhelyzetben számunkra a legfontosabb a Kollégáink és Vásárlóink. Az áruházban látható raktárkészlet nem minden esetben egyezik meg a valós raktárkészlettel! Ezesetben a teljes sorozatot, vagy annak egyes elemeit postai úton elküldjük, és hónapos időtartamot bocsátunk rendelkezésre az áttanulmányozásra.


Fatelep Sárvár címe, telefonszáma és szolgáltatásai. Tárolt változat DK-FA KFT FŰRÉSZÁRU KERESKEDÉS VAS MEGYE SZOMBATHELY FAIPAR. Felhasználni lehet alapanyagként kerítéshez, kerti bútorokhoz, hintákhoz, faházhoz, kerti játékokhoz, stb. Vásárlás Csak telefonos egyeztetés után lehetséges ! Számítógépes tetőszerkezet tervezés, gyártás. Előre-gyártott tetők készítése.


Fafeldolgozás, épületfa, fűrészáru kereskedelem. Komárom-Esztergom megye Város Esztergom fatelep faanyagvédelmi szakértés faanyag védőszerek. Megye Budapest Város fatelep. Nyíregyháza Diák u. OSB lap mm Sokoldalú felhasználású, vízálló, megmunkálható OSB lap, mm vastagságban.


A lapok terhelhetősége, keménysége és tökéletes simasága miatt kiválóan alkalmazhatók különféle melegburkolatok alá vakpadlónak. Internet Céglista Dunántúl, a legjobb cégek listája. Vas - és acéltermékek Budapest, Fót, Szada, Vecsés, Ér Budakeszi, Pilisvörösvár és Tatabánya települések körzetében, építőanyagok, Makita, Hitachi.


Vas megyei cégek listája az ICL Dunántúl cégadatbázisban. Kérjen árajánlatot Körmend közelében található faanyag, fűrészáru területen dolgozó válallkozásoktól. Cégünk családi vállalkozásként indult a 90-es évek elején.


Cégünk megőrizte családias hangulatát és irányzatát, hogy a vevőket széleskörű kiszolgálásban részesítse. Kereskedésünk az építkezésekhez szükséges minőségi fűrészáru értékesítésére szakosodott. Gerenda, palló, deszka és léc kínálatunk a legmagasabb tetőfedési igényeknek is megfelel. Az M3-as mellett, Budapesttől km-re! VASANYAG és ACÉLTERMÉK árlistÁK.


Vasanyagokat raktárról kínáljuk lakossági és nagykereskedelmi partnereink részére egyaránt. Vállaljuk a vasanyagok méretre vágását, hajlítását és kiszállítását, valamint egyedi méretű és hosszúságú vasgerendák, acéltermékek beszerzését.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések