2016. december 12., hétfő

Jupol 15l ár

JUPOL Latex matt 15l. Alkalmas lakóépületek és irodaépületek, iskolák, óvodák, kórházak, szállodák, idősotthonok és egyéb középületek falainak és mennyezeteinek dekoratív védelmére. Alkalmas lakó-és irodaépületek, iskolák, óvodák, kórházak, hotelek, idősek otthona és egyéb létesítmények falainak és mennyezeteinek dekorációs védelmére. Kiszerelések: 2l, 5l, 15l. A feltüntetett termék fogyasztói ára bruttó ár.


Figyelem a termék ára a fehér bázist tartalmazza!

A legigényesebb felhasználók. Héra beltéri falfesték 15L. X Nije raspoloživo za dostavu. Jupol Classic, l. Provjeri raspoloživost po centrima. Unutarnja bijela boja nove generacije sa povećanom pokrivenošću, visoka paropropusnost, mogućnost nijansiranja.


Iskolák, óvodák, kórházak, szállodák, idősotthonok és egyéb középületek,valamint üzemek és ipari objektumok fal-és mennyezetfelületeinek dekorációs védelmére, ahol a higiéniát általános háztartási tisztítószerekkel, valamint agresszív. Környezetbarát, magas fedőképességű beltéri festék. Színárnyalatok széles választékában kapható mosható beltéri festék.

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Fill Your Cart With Color today! Používa sa na dekoračnú ochranu stien a stropov v obytných a obchodných budovách, školách, škôlkach, nemocniciach, hoteloch, domovoch dôchodcov a iných verejných objektoch.


Izdelana je na osnovi vodne disperzije polimernih veziv. Uporabna je za dekorativno. Barva, které věříme už téměř let! Cena barvne študije je 4EUR.


Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije. Otěruvzdorné malířské barvy. Vnitřní vodou ředi. Vyznačuje se vysokou paropropustností – je vhodná i na sanační systémy. Má vysokou bělost, vysokou kryvost, snadno se nanáší a je otěruvzdorná.


Visokopokrivna, pralna in okolju prijazna barva, primerna za dekorativno zaščito bolj obremenjenih notranjih sten in stropov, kjer se zahteva obstojen in estetski videz barvane površine. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Možné je i nanášení na starší pevné disperzní nátěry a dobře držící.

Ova ponuda je neaktivna. Zbog ograničenosti prostora svi proizvodi nisu dostupni u svim SPAR supermarketima.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések