2016. december 26., hétfő

Felitató anyagok

Hidrofób felitató anyagok. A hidrofób felitató anyagok színe fehér, jelölése fehér vagy kék. Széles választékot ajánlunk önöknek az általános takarításhoz használatos folyadékfelszívó textíliákból.


A textíliák használata garancia a biztonság és a tisztaság folyamatos fenntartásához! Olaj és vízbázisú folyadékok, vízben oldott szennyezés, olaj, üzemanyag, enyhe savak, lúgok, mérgező anyagok felszívására alkalmas. A korszerű felitatóanyagok nélkülözhetetlen segítséget nyújtanak az ipar, a veszélyesárukezelés és a közlekedés-szállítás területén működő cégeknek a különféle folyadékszennyezések felszámolásában.

A nagy hatékonyságú felitató anyagokat mindennapos ipari felhasználásra, a veszélyes folyadékok gyártása, tárolása, szállítása és. Alkalmasak lúgok felitatására is. Felitató anyagok A felitató anyagoknak mindig kéznél kell lenniük, ha valami kicsorog. A kiszivárgott veszélyes anyagok tartályai vagy a gépből kifolyó folyadékok tipikus alkalmazási területek.


A veszélyes anyagok helyes felszereléssel hatásosan megállíthatók és felszívhatók – még mielőtt nagyobb baj történne. A 1-ban polipropilénszálakból készült itatókendők is ideálisak megelőző használatra gépek előtt , munkaterületeken és azok alatt, potenciális szivárgási helyek alatt (pl. szelepek, csapok, kimeneti nyílások stb.).


Szórható felitató - Olaj, egyéb folyadék eltávolításához, csúszásmentesítéshez. Josyp Plus szórható felitató granulátum.

Kiömlött veszélyes folyadék, olaj, olajszármazék felitatása szilárd felületről. Cégünk különböző szórható felitató anyagokat kínál. Közös tulajdonságuk a rendkívül csekély súly és az igen.


Kiválóan alkalmas gépházakban, műhelyekben, nyomdákban gépek köré helyezni. Bármilyen gépezethez használható, hogy visszafogjon egy esetleges vészhelyzeti, vagy folyamatos szivárgást. Saját tömegének 35-szörösét képes felitatni.


A Diamix Siterra nagy szétválasztó kapacitású hidrofób abszorbens szénhidrogének és egyéb folyadékok felitatására. Ingyenes házhozszállítás. Nincs minimális rendelési. A 3M olyan termékeket alkot, melyek valódi hatással vannak mindennapi életünkre.


Az éjszakai vezetéstés épületeket biztonságosabbá, a külöböző anyagokat könnyebbé, gyorsabbá és hatékonyabbá tettük. Felitató szekrények (Spill Centres) Spill Bags ( Felitató táskák) és literes felitató képességű szett. Spill Drums ( Felitató hordók) és 2literes felitató képességű szett. A DENIOS-nál a biztonság nem csak a raktár, hanem még a tároló edények nagyságától is. Tömítő, felitató anyagok.


Különlegesen környezetbarát tisztítószerek kiemelke. Univerzális felhasználás, kiemelkedő ár-érték arány!

Az általunk forgalmazott felitató anyagok a legkorszerűbb, kíváló nedvszívó. Ez a perlit kerül az Olaszliszkán működő ásványfeldolgozó és duzzasztó üzemünkbe. A hazai gyakorlatra még mindig erősen jellemző az igen kis felitató kapacitású, főként szórható felitató anyagok (homok, fűrészpor, perlit ), valamint a géprongy. Baumit_Duzzasztott_perlit_BA.


Nagy szilárdságú perforált textília felitató anyagok. Ismételt és hosszútávú használatra. Magas kopásállóság, felitató anyagokon való lépkedés kopás és mikroszálak széthordása nélkül.


Praktikus adagoló dobozban szállítjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések