2016. december 29., csütörtök

Budaörs méh telep nyitvatartás

Hulladék- és melléktermékfelvásárló telep , raktár – A telefonszámot csak az előfizető engedélye. Budaörs ,Napsugár sétány 3. Gyöngyös Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most! A Nyírség- MÉH Kft.


Ekkor jelenik meg az.

A Steel – Metál Kft. Találd meg a közeledben lévő Hulladék átvevő hely elhelyezkedését. Térkép segítségével keresési lehetőség. Regisztáld céged adatit, még ma! Arany Oldalak cégkereső adatbázisában.


Itt megtalálhatod a(z) ZSOLBERT KFT. Teherautóink műszaki és esztétikai állapota, csakúgy mint rakodóink megjelenése, kommunikációja és munkájának színvonala, egyaránt fontos szempont. Fenti szempontok fontosságát szem előtt tartva, azokat el nem vitatva mégis első helyen az Önök és kollégáink egészsége áll, melynek maximális megóvása érdekében Társaságunk vezetése úgy döntött, hogy a hatósági útmutatásokat figyelembe véve, határozatlan időre felfüggeszti a Lakossági Szelektív Hulladékgyűjtő Udvarok, valamint a Szemléletformáló és.

Fémszerkezet bontása, gépjárművek bontása. Vas és acélszerkezetek bontása. Használt termékek felvásárlása, értékesítése.


Különféle hulladék anyagok átvétele, begyűjtése lakosságtól és cégektől. Az SZJA törvény § 2. Színesfém felvásárlás, méh telep , akkumulátor átvétel kedvező feltételekkel! Cégünk családias környezetben, baráti, rugalmas átvétellel várja új és meglévő ügyfeleit, hogy beszállítóink mindig elégedetten távozzanak!


Folyamatosan magasra igazítjuk árainkat kapacitásunk és a világpiac áraihoz viszonyítva. A KORONAVÍRUS TERJEDÉSÉNEK MEGAKADÁLYOZÁSA ÉRDEKÉBEN MEGHATÁROZATLAN IDEIG. Már mintegy éve ad testi-lelki ápolást, otthont a rászoruló állatoknak, illetve segít nekik gazdához és boldog élethez jutni. Elsősorban lakatos és fémipari cégek, gépgyártó – járműjavító iparág, mezőgazdasági üzemek, épületszerkezet bontók, kis vállalkozások és a lakosság körében keletkezett vas-és acélhulladékok átvételével foglalkozunk. Az azóta eltelt időszakban cégünk sok változáson ment keresztül.


Jelenleg a Kalo- Méh Trans Kft négy telephelyet foglal magába. Kalocsán a Ciglédi kertekben található központi, illetve Kecskeméten a Kiskőrösi út 10. Vas- és fémhulladék felvásárlás. Minden jog fenntartva.


További információért kattintson.

Békésen, a Kettős – Körös hídja mellett, a Csallóközi u. Az elmúlt években stabil üzletkörünk alakult ki mind a lakosság, mind a vállalkozói szféra köreiből, amelyben segítségünkre volt az is, hogy mindig is korrekt, szabályos, törvénykövető, precíz vállalkozást üzemeltetünk! A TELEPHELY REGISZTRÁLT AUTÓBONTÓ! MÉH telep Körmenden fémhulladékok, akkumulátorok átvétele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések