2016. december 6., kedd

Látványkemence eladó

A vendégtérben, bárpult, egy kisebb színpad és pizzasütő látványkemence is helyet. Látványkemence típustól függően a tartozékok változóak lehetnek. Jó állapotban lévő öntöttvas fürdőkád és olajkályha eladó.


A gyomai Német Pékség berendezései ( látványkemence , kelesztő, hűtőládák, polcok) eladók. AKCIÓS TERMÉKEK HETI AKCIÓ!

RDI, ERCSI ÜZLETÜNKBEN. Rozskenyér 5kg: 215. Narancsos-csokoládés kuglóf: 195. Kérje eladóink segítségét.


C Sütőtálca-méret: db, 350x4mm Tálcatávolság: mm A kemencéhez 1. Használt látvány kemence eladó. Takaréktűzhely, csikótűzhely, sparhelt, kemence építése – használt. Mi az a takaréktűzhely?

A takaréktűzhely, valójában a mai gáztűzhelyek elődjének tekinthető, környezet barát használata mellett. Wiesheu lemezes légkeveréses, gőzölös látványkemence , és két herdes elektromos etázs kemence eladó. Balatonalmádi, Ady Endre U. Vértesszőlős, Múzeum utca 46.


Pilisborosjenő, Budai út 4. Eladó WP Matador MDetázskemence. MIWE Condo elektromos kemence és látványkemence forgalmazása, javítása. Felújított Matador etázskemence. Wiesheu látványkemence állvánnyal, tálcával való sütéshez kialakítva, tálcák mérete 400x6mm.


Ministar Stone etázs kemence. Tűzálló téglából készült füstelvezető. Mindhàrom kifogàstalan müszaki és esztétikai állapotban van. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Meghívhatlak a házamba?


Gyere és tekintsd meg az ingatlant, melyet eladásra kínálok. Ha tetszett, kérlek oszd meg, hogy megtalálhassa új, szerető gazdáját! Maglódon az Ady Endre utcai üzletünkben az ott található péküzem, míg a Fő úti és a budapesti üzletünkben látványkemence biztosítja a friss meleg pékárukat.

Szakboltjainkban megtalálhatja termékeink széles tárházát, melyekről bővebben informálódhat a Pékségünk menüpont alatt. Lemez méret db 58xIgazi örök darab. Kívánságára felújítjuk, helyszÍnre szállítjuk és beüzemeljük, hónap garanciával 2. Megtekinthető Szegeden.


Szegedi Apróhirdetés Gyűjtő A legfrissebb szegedi apróhirdetések a legnépszerűbb hirdető oldalakról - egy helyen! Kül és beltéri, grillezös mobil kemence, helyhiány végett eladó ! Kemence sulya mázsa, tepszi befogadására alkalmas, Az ár nem tartalmazza a dekorációt, és a kiegészitöket! Ha a legjobbat keresi ismerkedjen meg a kínálatunkkal. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek, egyes leírások pontatlanok lehetnek vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Légli Szőlő- és Bortermelő Kft.


Magyarország mezőgazdasági portálja! A studio flat with double be air-condition, balcony and open views. It has a small equipped kitchen and table, washing machine, micro-wave and washing machine.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések