2016. december 8., csütörtök

Paksi zoltán égi utak csillagüzenetei 2017

Soter Videók 8views. Saját bevallása szerint élete egyik meghatározó feladata a gyógyítás és a csillagok ősi titkainak az átadása. Aktuális csillagüzenetek napról-napra! Minden héten új filmmel jelentkezünk.


A csillagok, bolygók, házak, fényszögek, és az égi utak szimbólumok! PAKSI ZOLTÁN asztrológus első műve, amely lerakta egy újfajta asztrológiai gondolkodás alapjait.

Enviado por Tamás Balogh. Votos favoráveis Votos desfavoráveis. Dados do documento clique para ver informações do documento. Az első kurzusokon gyógyászati ismereteket és meditációs technikákat is oktattam.


Ennek akkor még szükségét éreztem, hiszen előző évben jelent meg “Reflaxáció” címmel az első könyvem, melyben az általam kidolgozott gyógyító módszert. Amiben segíthetsz: kiegészítheted az irányelvnek megfelelő forrásokkal, vagy a tartalmat bedolgozhatod egy a témakört összefoglaló cikkbe. Nap felé fordulva végezni!


A szabadban végzett lencsemágiánál nem kell gyertyát gyújtanunk.

A kisfilmben megtekinthetőek a Tavasz első hetének csillagüzenetei. Lencsemágia, Gyógyító és Ima időintervallumok: LENCSEMÁGIA a bőségért, a biztonságért, és az egészségért A hagyomány szerint. Különös figyelmet érdemelnek a horoszkópban megjelenő Sors-keresztek, az egymással poláris fényszöget ( ~ szembenállást) alkotó égitestek. E könyv az év minden egyes napján végigkísér bennünket, és egyetlen pillanatra sem engedi, hogy értetlenül álljunk a minket érő.


A webáruház már sokkal profibban működik, mint a régi áruházunk. Kapcsolat – A bútorszerelvény webáruház igen széles kínálattal rendelkezik. Ha egy levegős égitest levegős jegyben helyezkedik el, a szülött könnyen megérti mások gondolatmenetét, érdeklődik mások véleménye iránt, jó vitapartner, hatásosan érvel. Ma csak lényegre törően és kicsit rendhagyóan. Vagyis ideje a sarkunkra állni (önmagunkkal szemben is).


Baktay Ervin - A csillagfejtés könyve. Rákos Péter - Jegyek és játszmák. Asztrológia tabuk nélkül! Dane Rudhyar: Az asztrolgiai házak. Paksi Zoltan Egi Utak Csillaguzenetei.


Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Zentai Anna asztrozófus.

Szent állata, az éberség jelképe: a kakas. Az epidauroszi Aszklépiosz szentélyében a betegeknek el kellett aludniuk és álmukban gyógyultak meg. Hozzászólás “ Nem uralkodott, soha nem alkalmazott erőszakot, nem gyakorolta a hatalmat, nem parancsolt semmit és nem ítélt el senkit, nem támadott meg soha senkit, és soha nem kellett támadás ellen védekeznie, mert senkinek sem jutott volna eszébe, hogy fellázadjon ellene vagy ártson neki.


Fedezd fel ancsaaltair asztrologia nevű tábláját a Pinteresten. EZOTERIKUS Könyvtár- Könyv,meditáció,zene,film.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések